jlblm

Trött AB

Kategori: Smått och gott

Torsdag kväll, tröttheten börjar göra sig påmind. Veckan är snart till ända, en djävulsvecka som bara bestått av kvällsmöten och samtal, och jag som trodde jag jobbade dagtid. Av barnen har man knappt sett en skymt och det dåliga samvetet gnager i en. Tur att jag har en chans att kompensera dem i helgen då de ska vara  hos mig.
 
Ljuspunkter då? Tuva tappade eller rättare sagt hysteriskt slet ut sin tand nu på kvällen. Och allt detta framför mig och jag som tycker att sånt är så otäckt blä
 
Nu ska jag slänga mig i soffan och bara va.
 
 
Tack och god natt
 
 
 


Filmreplik

Kategori: Smått och gott

Konstig figur: Saknar du mammsens meloner
Rango: Faktum är att jag gör det men inte lika mycket som din pappas bh.....

Hmm detta är från barnfilmen Rango. Min humor och jag garvar som fan

Hänt i veckan...

Kategori: Smått och gott

Sitter ensam i soffan med tårar. Dels för att syrran varit på sjukhus i natt men även för att mitt liv är så tråkigt och tomt. För att ta det första så inser man hur mycket man tycker om någon först när något händer. Blev så orolig när hon skrev att hon var på akuten i går och nu låg på avd. 1 Ville bara åka upp och vara med henne men istället satt jag en stund hos hennes barn när mannen åkte upp med saker till henne. De hade konstaterat att det inte var en stroke men ytterliggare prover skulle tas för att se vad det kunde vara. Nu på kvällen fick hon komma hem.....
Mirja älskar dig!
Det andra vet jaag inte vad det är. Känner mig stark och jobbet går jättebra. Har fått komplimang för att jag är så lugn och att de sett en förändring hos mig. Känns skönt men varför är jag då så ledsen. Tom är kanske rätt ord.
Vill inte vara ledsen.
Nog om detta. Tragiskt
 
 
Annat som hänt då.
Fått hjälp på traven att göra mitt zigenarhem något mer brandsäkert.
Måndag:
Det ringer på dörren, en snubbe utanför. ,försäljare från säkra hem eller nått. Kolla inte så noga. Han tittar upp i taket och frågar var min brandvarnare är. Visar hatthyllan. Där har den legat sen den började tjuta kl 05.00 en gång. Skäms på mig. 10 minuter senare har jag en 6 kg pulversläckare i hallen, tre nya brandvarnare, (nu har jag fyra med den på hyllan) och en brandfilt. Hehe. Vad duktig flicka jag e. EEE blåst 
 
 
Hmm gammal brandvarnare
 
 
 
1 av de 3 nya. Undra vilket århundrade de ska upp. öö
 
 
 
Stiligt
 
 
 
Jaja förutom att ha varit ledsen idag har jag också tränat. Först Dans Fuego på Friskis. Riktgt skoj . Har längtat. Lite nytt hade hon lagt till. Sen med BKN på kvällen. Då blev det saya afro för hela slanten. Har verkligen saknat dansen
 
Köpte även denna fula ring nedan. Den ska jag ha på jobbet. Fråga mig inte varför. Kan bli snyggt till rosa naglar. Hehe ska snart gå och fila och måla, tjejigt. Det blev även en röd friskis väska och en röd friskis handduk.
 
Nä men nu är jag satans trött och måste gå och knoppa.
 
 
Olle nya inne skor som han blev så glad över. Han valde själv och hade dem på juniorjympan i torsdags

Augustifest gör en trött

Kategori: Smått och gott

Sitter i soffan och är helt slut efter hektiska dagar med kidsen på Augustifesten. Det började på fredagen. Efter jobbet fick jag kidsen. Vi myste lite sen skulle de sova hos mormor (de har tjatat sönder om att få nattbada). Jag for in till stan för jag skulle hjälpa till i BKN:s tält. Men när jag väl var där började de packa ihop för ett rockband hade precis börjat spela. Men kul då. Va fan skulle jag lämna bort kidsen för. Jaja. En snabbis på marknaden sen hem och sova.
Lördag. Hämta kids hos mormor, dricka kaffe, ner till stan för att se brudarna i BKN dansa, hjälpa till lite i Olaiparken efter. Det var också i Olaiparken kidsen hade lite skoj. Tuva provade på en otäck sak som snurrade hehe. Varken Olle eller jag vågade för vi är värsta fegisarna. Sen hem, käka något snabbt för att se fara tillbaka till stan. Återigen Olaiparken och den otäcka grejen som Tuva gjorde igen, men även Olle. Tuva provade på att dansa lite med tjejerna i BKN, även med kjol. Hon var överlycklig och Milena är nu hennes stora idol. Olle han provade på en hinderbana men vågade inte dansa med grabbarna. Tivolit på kvällen. Efter en karusell, virvelvinden, var jag döende. Mådde blä så kidsen fick åka lite själva. Köpte foppa till kidsen på marknaden som de ska ha på frita sen for vi hem. Tuva hon var så trött så hon däcka. Trodde hon skoja när hon låg lelös på gatan. Det såg lite otäckt ut. Stackare att vara så trött. Fick bära henne till bilen.
Idag var det bara slappa som gällde för vi var alla så trötta


































Uppdatering från semestern 2

Kategori: Smått och gott

25/7-12

Strålande sol, 27 grader och Varamon. Kan man ha det bättre. Så nära utomlands man kan komma med dess kritvita sandstrand och långgrunt. Barnen var överlyckliga. Jag med till en början, tills det var dags att bada. Kallt som i en isvak. Kom upp ur vattnet som en istapp. Iallafall så var det supermysigt. Vi fikade, köpte glass, jag glassa i solen och innan vi for hem på kvällen blev det pizza på ett ställe.











Sandmonster. och halva stranden följde med hem












26/7-12

Skapligt fint väder idag med så vi åkte med Martijn (olles kompis) och mamma Ingrid till Sandviksbadet. Mysigt lite ställe där man kom ifrån skiten att alla känner igen alla. För det är det värsta jag vet, att ligga och trängas vid Sörsjön och se vad alla jävlar har i sin picknick korg.
Ja vi hade också picknick korg men ingen jävel som hängde över axeln hehe. Köpte glass och kaffe också
Dagens händelse var när Olle kommer upp till oss på filten och säger lite lagom högt. Martijn flyter ut och kan inte ta sig in. Med ens blev det knäpptyst på stranden och alla följde med spänning vad som hände (men ingen hjälpte till) Ingrid går ut till bryggan, kliver rakt i fast det är svinkallt och simmar ut (Martijns badring rörde sig fort kan jag säga), simmar fort och drar sen in honom hehe. Kul hade vi åt det efteråt fast det var otäckt just då.
Vi bestämde att dagen efter åka till High Chaparall ihop och Olle som hade en lös tand, började vicka som en besatt på den (på kvällen) för att få bort den och till slut så.





Kors i taket, till och med jag äter glass



Hysteriskt lycklig över sin tappade tand




27/7-12

Seg morgon, lång bilresa, varmt som satan, DS spelande ungar (tummen upp), mycket prat och till sist är vi framme. Mycket att titta på, mycket att göra. Vi gör mycket men tyvärr stannar vi för kort tid. Vi fick ju anpassa oss efter dem eftersom vi åkte med dem. Kidsen var lite ledsna på kvällen men men åter till dan.
Vi åkte dlligens, vaskade guld, såg western show men roligast av allt var tågresan till Mexico där vi blev anfallna och rånade hehe. Har aldrig sett Tuva så tyst och spänd haha.
Köpte hattar till dem innan vi åkte hem.
På kvällen när vi kom hem var det fortfarande varmt så vi åkte hem till mamma och badade i poolen. Mirja var också där. Kul. Snacka lite skit som vanligt









































Western show och stunt från 12 meters höjd









28/7-12

Idag skulle vi åkt till Varamon och bada för att därefter se när mor, far och Simon sprang Baltzarloppet. Men så blev det icke. Vädret var piss så jag och kidsen drog till Busfabriken för bus. Var typ tomt där... Nästan för tomt. var typ Olle och Tuva och tjugo barn till. Sara kom förbi och vi snacka lite när kidsen lekte.
När de hade lekt färdigt mötte vi upp L-M Gustafsson alias Fjäderlös tvåfoting för att ta en cache ihop. Vi drack en kopp kaffe och barnen fick kaka och läsk. Snällt.
På kvällen var det bara mys för hela slanten




Uppdatering från semestern 1

Kategori: Smått och gott

19/7-12
Pissväder ute så jag, Olle och Tuva hade en riktig innedag med film och mys. Mamma och pappa ringde på eftermiddagen och frågade om vi ville med och spela golf. Efter lite velande från kidsen så följde vi med. Gick bra trots lite gnäll, mest från mig.
Av allt spelande blev vi hungriga i magen så varför inte lite Mcdonalds. Jag är ju kungen av snabbmat. Ju flottigare desto bättre. Sen då, mätta och glada så hade jag en överraskning till mina juveler.
Bio: Ice Age 4-jorden skakar loss i 3D. Snacka om att de blev glada. Mycket rolig film. Garva ihjäl mig.
Efter filmen var det raka spåret hem för mer mys













20/7-12

Fint väder så vi valde att spendera dagen i Folkparken. Hopp i stormattan, lite plask i vattnet, fika med jordgubbar, fartlek i såpbubblekana. De tyckte kidsen om massor. Norma och lilla Elba kom en liten stund och vi prata lite.
På eftermiddagen lämnade jag mina troll till pappa. Som vanligt tungt. Tycker inte han förtjänar dem. Han är bara en dryg jävla överlägsen egoist. Var lite Ledsen.
På kvällen skulle jag och MangeBange in till stan för lite caching. Men den rundan slutade med att vi hamnade hemma hos Norma, där de hade lite gårdsmys. Micke rökte räkor och jag fick smaka. Godaste jag har ätit på länge. Smakade inte räka för fem öre. Mumma



















21/7-12
PISSTRÅKIG LÖRDAG. ALDRIG MER SKA JAG HA EN LIKA TRÅKIG BAJS LÖRDAG.
Trots piss lördag blev det en promenad runt Ågelsjön med Magnus. Första gången vi pratade om saker. Eller rättare sagt jag pratade och han sa inte ett ord. Han visste väl inte vad han skulle säga efter vad jag sa.
Olles och Tuvas gossedjur var med på promenaden och eftersom jag har lovat dem att ta hand om dem och dokumentera vad de gjort så fotograferade jag givetvis detta
Retsen av Lördagen var också piss. Vid 23.00 på kvällen fick jag ett utbrott och grät..


Ängla och Pippis geocachar



Lite tjafs på klippan


Jag sa åt Ängla att inte klättra för högt hehe




22/7-12

Strålande sol så jag åkte till mamma för lite sol och bad. Olle kom dit på eftermiddagen och ville vara ensam med mig. Efter att han badat också så åkte vi och spelade golf. Gick väl sådär men han är duktig.
På kvällen blev det lite caching med Fjäderlös, måste fan fråga om hans riktiga namn. Fjäderlös är ju hans nick.



23/7-12

Skitväder på dan idag med. Jag och Olle hade först Star Wars mys, därefter städades det lite innan kusin Joel kom för att leka med olle och (Tuva som kom senare) och sen sova över. Mamma och Sara kom också och bäst som vi satt och fika sa Tuva att de kliade i hennes hår. Jag och Sara tittade och vad hittade vi. Jävla äckliga löss. Som tur är hade jag lusmedel hemma så det var bara att sätta igång. Kamma, medel och så kamma lite till. Duktig var hon. Men fan vad äckligt det är med de små asen. brr






24/4-12

Sol och bad hos mor och far. Till och med jag bada. Kors i taket men skönt var det. Mange med kids kom okcså. yeey eller inte. Jaja







Min vän långt borta...

Kategori: Smått och gott

Jag kom. Jag åkte. Sårade din vän och ändå ville du fortsätta vara min vän. Så långt borta men ändå så nära. Facebook på gott och ont. Vi pratade om allt möjligt. Vi pratade i camen. Du har sett mig både glad och ledsen. Du frågade hur jag mådde. Jag blev glad och mådde bra när vi pratade. Tyckte om din ärlighet. Blev glad när du tittade på studier här i Sverige. Men jag sårade dig, utan anledning och nu vill du inte längre vara min vän. Det känns tomt, som om någonting fattas. En sån simpel sak som att logga in på FB och inte se ditt namn på högra sidan känns tungt.

Jag kan inte göra annat än att be om förlåtesle. Men vill du inte vara min vän kan jag inte tvinga dig.

I miss you my friend Ahmed Elbieh

Blåbärsplock 18/7-12

Kategori: Smått och gott

Att plocka blåbär är en riktigt tidsödande aktivitet. Gör man det dessutom med barn så går tiden och plockandet RIKTIGT LÅNGSAMT. Den här dan valde vi just detta. Tuva stod mest och snaska och Olle, som är rädd för småkryp sprang runt och fråga alla andra om inte de kunde fylla hans bunke. Herregud som att det inte tar lång tid ändå att fylla sin förbannade skål. Jaja. Fick ihop ca 2 liter och det är ju inte fy skam. Passade på att titta till min cache Koklämman och där fann vi kantareller. Tänk att man kan bli så glad vid blotta åsynen av dessa små guldklimpar. Girigt plockades dessa. På kvällen blev det bad hemma hos mormor. Skönt var det.








Snacka om att man blev skraj när man såg dessa i ögonvrån. Som tur är så visste jag att Bodil glömt dessa i skogen efter sagoäventyret.

Bodil, se till att ha pli på dina husdjur. Håll dem bakom lås och bom

Bio med Karin 30/7-12

Kategori: Smått och gott

Bio med obligatorisk fulbild. Börjar bli svårt att komma på roligheter nu. Hm undrar vad vi ska hitta på till nästa gång. Filmen vi såg var "Inte ens det förflutna"




För övrigt denna dag så lämande jag mina juveler till deras pappa som nu ska ha dem i 3 veckor. Fan vad ont det gjorde i hjärtat. Klump i halsen av tårar. Älskar dem över allt annat. Gäller att hitta på saker nu för att slippa tänka.

Tränade styrka medel 70 minuter. Skönt och kände mig taggad som fan. Stark i kroppen. Irriterande bara att en ful snubbe glodde ihjäl sig. Höll på att gå fram och drämma till honom.

9 cacher tagna....