jlblm

Va fan nu

Kategori: Smått och gott

När den här bilden togs var jag helt slut. Hade precis blivit hamrad i ansiktet med en liten hammare, kallas visst akupressur samt fått nått slags zonbrännaihjälryggentjofres. Ont gjorde det. När det skulle brännas och leta zoner i håret så trodde jag håret skulle brännas av. 
Men spännande var det. 
Tack mr tortyr, hämnd väntas


Fotboll och baggemössa

Kategori: Smått och gott

Lördag kväll. Kidsen sover och jag sitter ensam i soffan och dricker kaffe. Skojigt oh nej. Hatar att vara ensam. Varit ensam så det räcker nu. Men hihi förändringarnas tid är här. Mycket på gång och mycket som hänt. Stort leende. 
Men åter till min ensamhet. Hm nä skit i den. 
Tuva hade sin första fotbolls match idag borta mot Krokek. Det gick kanon. 12-2 och hon/laget var riktiga kämpar. 
Efter matchen åkte vi till affären för att köpa mig en mössa. Hittade en som liksom talade till mig så den fick det bli. Hela jag är som en stor bagge/ insekt eller vad det nu är på.

Nä nu ska jag gå och sura i min ensamhet 



Lugnet före stormen

Kategori: Tankar och funderingar

Tårar blandat med ilska. Ingen bra kombination men det är så det är. Känner mig maktlös. Att veta men inte få göra. Sitta och ta emot. Le och va glad fast jag egentligen bara vill skrika: vad fan håller ni på med. Så här får det inte gå till. Tänk så mycket skada det kan göra eller trigga igång tankar som inte borde triggas. Men ok. Jag håller mig lugn för tillfället. Lyssnar på vad som sägas ska. Sen är det min tur. För detta är inte OK
Nu ska jag sätta på hårdrock och sjunga både högt och falskt 



Hav av rosor

Kategori: Smått och gott

Idag när jag kom hem hängde dessa vackra rosor på min dörr.
Blev mycket glad...
Vem de är ifrån, får ni gissa

FB

Kategori: Smått och gott

Hittat världens bästa bild och jag kände mig träffad på nått sätt hihi.
Ska banne mig trycka upp den på en tshirt. Alltid retar det någon. Och jag är nog lite jävlig...

Hej hopp och ha en bra dag

Glad

Kategori: Smått och gott

Jag svävar... Känner mig glad... Glad att skiten är ute. Glad att jag har så underbara vänner. Glad att SABATON strömmar ur högtalarna och att en kopp nybryggt kaffe står framför mig. Glad för att jag är jag. Jag är..... Lycklig

I can if I think I can...

Fredagen den 13:e

Kategori: Smått och gott

Idag efter jobbet blev det åka av och då menar jag inte sex utan hojåka. Fick följa med Calle på en tur. Skinnbrallor, Adidaspjuck och fleecetröja. Hmm bra klädsel, not.
Mycket trevlig tur till Bergs slussar, lite bakhjulsåka (mindre bra), solsken och vind i tofsen utanför hjälmen. Blev inget kaffe för det var stängt men däremot lite prat. Hemvägen, ja herregud. 220 km/h förbi en ambulans utanför Linköping. Min första tanke var att de i ambulansen kommer att få skrapa upp mig från vägen. Dumdristigt var det och både farligt och blåsigt. Men oki lite kul. Helt genomsvettig efteråt. Vågar inte berätta vad jag gjorde efteråt. Buhu...
Käk från spicy hot hemma hos Bodil på kvällen. Gott och trevligt.
Lite otäcksfilm innan det var dags att sova. The cabin in the woods blev det. Absolut sämsta film jag sett någonsin. Riktig skit. Hade hellre sett fredagen den 13. Mer passande film för dagen.

Men nu är det natti. Skakig efter hojåkat

Ingen bra start

Kategori: Smått och gott

Idag kände/ känner jag mig som världens sämsta mamma. Jobbig morgon med kidsen där vi hamnade i ett bråk som hette duga. Grannarna längst ner måste ha hört mig så arg som jag var.
Både kidsen och jag var ledsna när vi skildes åt och jag var tvungen att ringa frita för att höra hur de mådde sen. Fan jag hatar dessa bråk. Dagarna blir ju skit.
När jag hämtade dem senare pratade vi lite och sen bestämde vi att ha en riktig mysdag.
Käkade gott, pratade om 11 september och såg en snutt när planen flög in i tornen, åt jordgubbar i smält choklad och såg lejonkungen.
En dålig dag slutade bra iallafall.

Och nu blir det natten.
Hej hopp

Lejonkungen

Kategori: Smått och gott

Världens absolut bästa film. Får tårar varje gång. Då menar jag inte bara en liten tår utan det är lilleskutt tårar som trillar.
Idag såg jag den tillsammans med juvelerna. Behöver inte säga mer...

Flugvikt

Kategori: Smått och gott

Wohoo. Två fyra kilos vikter inhandlade. Nu ska här tränas.
Mål: att orka göra minst två vanliga armhävningar.

Tarmen är på g

Så fin ho blev

Kategori: Smått och gott

Idag blir ett kort inlägg.
Ont i hela kroppen efter helgens övningar. Förutom en jäkla massa pass på Friskis, har även pärlan fått sig en omgång. I går, söndag stod tvätt och vaxning på agendan. Absolut inte det roligaste och när man dessutom rör sig som ett kylskåp av all träningsvärk så tar det en stund. Men fin blev hon..

Kan tillägas att tvätthjälpen jag fick inte var till min fördel.

Go natt

Tiden läker...

Kategori: Smått och gott

Ja absolut gör den det. Det tar den tid det tar. Motgångar gör en starkare.. Sägs det.
Starkare javisst.. Men saknar gör jag fortfarande

Hårdträning, Caching och snarra

Kategori: Smått och gott

Nu är snart denna lördag till ända. Sitter som en smurf i soffan och är helt slut. Ont i kroppen efter två pass på Friskis. Först ett medelpass och därefter dans fuego. Behövde hårdträna för att tänka på annat. Idag vändes saknaden mot irritation. Irritation över att någon bara drog, att man betydde så lite. Så jävla tonårigt.
Jaja...
Cachade med strutsen och hans kids. Slog i kulan på foten när jag skulle upp i en stolpe. Nu haltar jag och det är lite blått. Synd om mig...
Efter cachingen blev det McDonalds. Så JÄVLA gott för en gångs skull.
In på maxi efteråt för lite gott. En tidning och en triss för mig och chips för kidsen. Underbara lördag.
Nu är snart Harry Potter filmen slut. Kidsen ska sova och jag ska halta ner och rensa min bil från skräp. Tvätt och vaxning står på agendan i morgon.

Tack och god natt alla ni som läser. Vilka ni nu är...

SoL - språk och lärande

Kategori: Smått och gott

Åbylundskyrkan... SoL utbildning. Påtvingat från kommun. Ok det ska vara så bra. Försökte verkligen koncentrera mig. Men fan inte lätt när det mitt framför näsan hänger en naken man på ett kors. Guldfötter och dessutom hängde han snett. Irritation. Gillar inte kyrkor, Jesus och gudsnackare.
Tiden gick långsamt. Var säkert intressant men jesusmannen störde mig. Nästa gång ska jag sitta med ögonbindel utanför salen och säga att jag är muslim el nått. Var som helst men inte sitta på utbildning i en kyrkjävel... Gr
Han där på korset lär ju knappast ha rört på sig heller.

Efter jobbet. Utvecklingssamtal med Olle och fröken. Nya mål och klapp på axeln. Grymt jobbat. Öö

Hem till mor och far på fika som kommit hem från Kos. Äckligt kaffe.
- En påse till dig i tvättrummet.
Springer dit...
- Ja sprit. Nu jävlar blir det fest med Bodil och Susanne. Eller inte...

Snabbt till stan sen. Solar på Nordic. Wohoo brun igen.
Shoppar tröja till jobbet.
Möter upp Calle... Smakråd. Snygg tröja öö.. Käkar Kinamat och jag pratar sönder öronen på honom. Tankarna någon annanstans. Var är du HLR.
Nå ja. Borta... Fan

Hemma lagom till lyxfällan. Dricker gott kaffe.

Nu äntligen... Varva ner. Läsa lite innan kudden kallar.

God natt

Hittade föresten en bild på mig från stadsloppet. Klart de fotar kungen

Inte så hård

Kategori: Smått och gott

Idag frågade en vän varför jag ser så ledsen ut när jag tränar och varför jag tränar så mycket och hårt.
Blev lite ställd. Ser jag ledsen ut?
- Ja du har sett ledsen ut ett tag. Varför?

Hon fick inget svar. Visste inte vad jag skulle svara utan jag skämta bort det.
Men sanningen är nog att senaste två , tre veckorna tränar jag för att jag är ledsen. Jag är ledsen för att jag tillät mig att känna.Ville inte känna så... Och nu är det bara tomt...
Någonstans hoppas jag. Men varför?
När jag tränar så glömmer jag.. Ger allt.
Känner mig stark. Men träningen tar ju slut och det är då jag märker hur svaga mina murar är.. Och hur mycket jag saknar...

Nog om detta. Vill inte bli ledsen ikväll.

Bodil min kära kollega frågade idag om jag ville ha äpplen från deras tomt. Hmm ja absolut. Gott med äpplepaj tänkte jag.
Skrattade nästan så jag kissade på mig när hon kom ut med det minsta äpple jag skådat.
- Här, det var det enda jag hitta.

Tack kära Bodil. Kommer bli en grym paj. Tycker om dig massor..

Nog från mig nu..

Flyttgeneral

Kategori: Smått och gott

Ja, det är jag det och idag hade jag mitt första möte tillsammans med projektallians och topstäd. Det är mer att tänka på än vad man tror. Avtal som ska ändras, ritning ska gås igenom på plats, var ska sakerna stå, sophämtning med mera. Viktig kände jag mig hehe. Eller rättare sagt, jag är viktig nu. Jag håller i alla trådar. Nu jävlar. Den här evakueringen är min....

Efter jobbet var jag helt slut i huvudet av allt tänkande.
Hämtade kidsen. For till Konsum för att inhandla matsäck till kvällen. Såklart hade jag glömt bort familjekvällen med Olles klass. Hatar påtvingat skit. Grr.
Stressigt värre. Hann att göra Olles läxa i allafall innan vi for. Han var så duktig och koncentrerad idag. Fint skrev han också. Han kan ju. Synd att det ska bråks sådant innan varje läxa. Jaja...
18.00 påtvingat familjetjafs ute vid Mela. Brännboll föräldrar mot barn. Gissa vilka som vann. Ja barn kan ju inte förlora mot vuxna. Hur skulle det bli då? Grr.
Efteråt blev det fika och stelt prat. Hell yeah. Kidsen paddlade kanot och Olle var kanonduktig på att lära ut till tuva. Han har ju paddlat en del med scouterna. Tuva har precis börjat. Men kors i taket. De samarbetade. Inget tjafs. Stolta som tuppar var de båda efteråt och jag glad i hjärtat.
Nu ligger jag i sängen. Och nu blir det krama kudden i brist på annat.
Tjo flöjt...

Tränar för att....

Kategori: Smått och gott

Åter en dag i tankarnas tecken. Känns inget bra alls. På jobbet fungerar jag. Har hela tiden mycket omkring mig där. Mycket inför evakueringen, ledningsgruppen, SOL-utbildningen, utvecklingssamtal mm. Men privat... Fan...
Spelar ingen roll hur mycket jag än gör, tränar el umgås med trevligt folk. Tankarna på dig finns där och de försvinner inte bara sådär. Jag är ingen maskin som bara stänger av. Så fungerar det inte... Jag har känslor precis som alla andra under min hårda fasad.
Nu ikväll gick träningen inget bra. Tog i jävlar men kände mig ofokuserad. Ont överallt och kände mig ledsen.
I bilen hem släppte det och åter igen tårar. Mycket tårar. Och ärligt talat så vet jag inte varför jag gråter. Inte värt det egentligen...

God natt

En kram...

Kategori: Smått och gott

Ibland när jag säger att jag är OK... så skulle det vara så skönt om någon kramade mig, såg mig i ögonen och sa:
Jag vet att du INTE är det..

Idag hade jag behövt en kram. Då kanske det hade gjort mindre ont

Snoppchock på Kolmården

Kategori: Smått och gott

Efter morgonens tvätt och läxläsning for jag och juvelerna till Kolmården. Späckat schema för att hinna se så många shower som möjligt. I vanlig ordning böla jag till både delfin och rovfågel show. Tuva hon bara titta på mig. Pinsam du är mamma.. Eee ja.
Sälshow var väl sådär. Var ju en kvinnlig kapten. Inget att glo på direkt.
Nä skämt åsido..
Kidsen lurade även upp mig i vikingaskeppet. Jag skrek högst av alla och mådde nog mest illa efteråt. Jag som redan var yr och illamående innan. (Har ont sen i fredags)
Så var det dags för safari. Blåsigt som fan så det var bara att krypa in i sin luvtröja. Åå vilka gulliga djur. Såg inte en jävel för jag frös.
Kommer till zebrorna. Olle och tuva tittar på den lilla zebrabebisen. Naaw den är så söt. MAMMA kolla snoppen på han. Vad stor... Sen asgarv och prat om snoppen enda tills turen är över.
Jo barnen, det är så att även pojkzebror har snopp. Herregud. Vad pinsamt alla måste hört...
Nog om det.


Efter lämning for jag till Friskis för lite stationspass med ambulansdamen. Bästa och grymmaste passet på Friskis. Tänkte ta det lite lugnt eftersom jag fortfarande har lite ont i huvud, nacke och är yr. Men icke. Tog i så jag blev blå. Så fint det gick. Lär väl kännas i morgon. Kylskåp som en är.
Nu är jag på väg hem. El rättare sagt fick åka in i en parkeringsficka för jag blev så akut ledsen i bilen. Varför vet jag inte men tårar började rinna. Trodde dessa jävla tårar tagit slut. Vill inte tycka om. Vill inte sakna. Gr
Nä fan nu skiter jag i det här...