jlblm

Mask men inget kli. Latmask kanske...

Kategori: Smått och gott

Ska göra inlägget kort men måste bara få spotta ur mig detta. Idag påbörjades första behandlingen av springmask. Ja  ni såg rätt. I går upptäckte jag sent på kvällen att jag drabbats av de små asen. Höll på att dö. Inget ovanligt att drabbas av inom förskolan men jävligt äckligt. Vem fan vill ha mask i rumpan. Kanske är latmasken som vill krypa ut höhö.  Samtliga i familjen fick ta tablett idag även om de inte har symptom. Tror jag måste gå och spy. Usch...

Coopers test igen...

Kategori: Smått och gott

Idag stod Coopers test på agendan. Det är det här min utmaning gått ut på. Att se om jag blivit starkare på 5 veckor. Har kämpat med löpning i kylan fast det i te fanns minsta motivation.njag har gjort fruktansvärt tråkiga och extremt jobbiga styrkepass, bara för det här. Sagt och gjort. Uppvärmingen på 10 minuter kändes bra. Precis innan start ringde jag Calle och han gjorde sig beredd att hämta upp mig efteråt. Själva testet var tungt redan från början. Sprang 95-100% hela vägen. Sporrad av klockan och runkeepers röst i örat tog jag i lite extra. Tiden då.. 45 sekunder snabbare än förra gången och jag är så grymt nöjd. 12,40 min på 3 km....
Nu ska jag fortsätta kämpa med träningen. Har ju mitt mål Med Göteborgsvarvet att ta itu med.


Så nu till andra grejer....
Fredag 19/2-16
Hämtade Tuva efter jobbet. Hade en kort dag så det blev tidigt. Skönt som tusan. Olle kom något senare, jättehängig Och förkyld. Stackarn. Tuva for på disco på kvällen. Min söta tjeja. Vi andra såg fångarna på fortet.




Lördag 20/2-16
Skridskoåkning med kidsen. Kul trots snöregn...
Shopping efteråt och Tuva fick välja precis vad hon ville. Valde en hmm snygg blus. Jaja huvudsaken att hon tycker om den.
Melodifestivalen på kvällen. Jippi eller inte...
Tuva dukade bordet fint och vi smaskade potatisgratäng och kött






Söndag 21/2-16
Idag efter Coopers test stod batteribyte i fokus. Sagt och gjort. Calle byte men som vanligt krånglade något. Batteripolklämma var för stor. Så fick åka och köpa en ny. Att allt ska vara så besvärligt. Men men nu går det förhoppningsvis att starta bilen även i kyla höhö.
Pizza nu på kvällen och gos med Gordon 







Att träna är kul, när det går bra

Kategori: Smått och gott

Sitter vid köksbordet och äter chips. Tänkte säga tycker synd om mig själv men det gör jag inte. Snarare att jag tycker att jag är grym men det får man väl inte säga om sig själv med risk för att låta kaxig. Men har nu under fem veckor gått med i en vinterutmaning i löpning för att se hur mycket starkare man kan bli. I löpningen har mycket hänt och jag har gjort många nya övningar och intervallpass.
Ser på tiderna att jag blivit starkare och drivet i steget. Jag tycker att jag är grym på så sätt att jag är så disciplinerad i min träning. Går verkligen ut fast det är kallt, ruggigt och tråkigt. Övningarna måste ju göras liksom. Nåja.

Nu ska jag tycka lite synd om mig själv. Biljäveln blev stående vid ättetorpskyrkan... Igen
Startade hur bra som helst 07.30 i Skärblacka och jag åkte och parkerade vid kyrkan. Efter det startade den inte. Troligtvis jävla batteriet. Fjärde gången i år den inte startar. Gggggrrrrrrrr
Måste ju ha en bil jag kan lita på. Varför ska alla bilar vara emot mig

God natt 



Intervaller 2*7*70*20

Kategori: Smått och gott

Idag var återigen dags för en av Runacademys vinterutmaningar. Intervaller stod på agendan och jag kände mig kaxig och gav mig på tufft pass. Det finns bas, medel och tuff. Tufft innebar att springa 7*70 sekunder med 20 sekunder vila mellan och detta två varv. Med andra ord, 14 intervaller. Det gick faktiskt bra med tanke på att det var första gången. Var helt slut i benen efter första varvet men det var bara att fortsätta. Är så stolt över mig själv. Det är fan i mig inte lätt att jämt vara disciplinerad. Jaja... En biljävel stänkte ner mig halvvägs så genomsur slutförde jag träningspasset. Det roliga är att jag vet att föraren gjorde med flit. Raggare..
Efter träningen var det läxläsning med båda juvelerna och käk innan vi for på friidrott. Tuva är duktig på löpning. Hoppas hon vill fortsätta. Ska försöka övertala henne att prova tävla 400 meter 5 mars. Nä nu blir det lite marabou helnöt innan det är time to sleepen. Gu najt






30 januari Stockholm Winterrun

Kategori: Smått och gott

I lördags var det så äntligen dags. Dagen för Stockholm Winterrrun. Den dagen som jag trotsat kyla och tränat inför. Har verkligen längtat. 
Lämnade av kidsen hos Linus vid 11 rycket och 12.30 hämtade Lollo upp mig och vi for till hennes syster i Stockholm. 
Väl där åt vi vår medhavda mat, gjorde oss i ordning och for sen mot starten inne på Skansen. Blåsigt och kyligt så in i bomben så var inte direkt sugen på löp. Handskar hade jag glömt så det fick jag köpa mig ett par där. Men kan ju vara värt att ha två par.
Starten gick 17.00 och det gick skapligt bra hela loppet igenom. Var rejält trött i mål. Det gick bra även för Lollo och hennes syster Helena. Jag tycker verkligen att det är kul med tävlingar. Skulle gärna göra det oftare men det är ju en ekonomisk fråga. Finns inte pengar för alla tävlingar. Jaja

Hem till Helena sen för bastu och käk. Orutinerad som jag är blev jag skitdålig och svimmade utanför bastun. Hyperventilerade och tappade känsel i både armar och ben. Fick gå och kräkas. Lollo kom med druvsocker och vatten och fem minuter senare mådde jag bra. Men det var jävligt läskigt. Usch.
Pizza och trevligt sällskap med mycket prat fram till 01.00 då vi stupade i säng.
Måste säga att det här var en av de roligaste födelsedagarna på länge och bäst av allt, presenten från Lollo. Anmälan till Tjurruset betalt. Hjälp.... Hihi











 Och nu ska jag gå och njuta av min choklad. Tack och hej leverpastej