jlblm

Vab av liten Tuva och 4*4 min intervaller

Kategori: Träning

I dag blev jobbdagen inte så lång. Min lilla Tuva mådde inte alls bra så en tid till vårdcentralen ordnades för att kolla om det var halsfluss igen. Efter lång väntan då vår doktor hade jour samtidigt fick vi komma in, känna och klämma lite, ta prover och till slut få ett svar. Nej det är ej halsfluss. Skönt att höra men hon var ju dålig så hem for vi för lite käk och go saker. Medan kidsen såg film och åt jordgubbar roade sig mamman med det bästa hon vet. Kaffe och löpning. Och i pappersform med ändå..
Löpning på riktigt blev det lite senare med Lisa i Åby Runners. 4*4 minuters intervaller med 90 sekunders vila mellan. Måste säga att formen kändes bra idag om än lite segt vid vid uppvärmingen på 10 minuter. Vi höll ett bra tempo under intervallerna 4:25-4:10. Det är banne mig inte dåligt. Men å andra sidan måste vi bli bra mycket bättre om vi ska nå målet att springa milen på 45 minuter. Kan bli tufft men man måste ju försöka.
Efter löpet blev det egentid med Tuva. Calle hämtade Olle och vi åker ju dit i morgon kväll.
Nog för ikväll. Nu blir det lite läsning innan det är dags att Nanna. Ska även planera upp nästa veckas löpning. Hihi

Åby Runners

Kategori: Träning

I tisdags 21/6 sprang Åby Runners sin första tävling ihop. Kanalrundan i Söderköping, 5 km. Det gick kanonbra. Kom runt på 22.15. Trodde jag skulle ta Lisa men hon kom i mål på 21.47. Jag är inte bitter alls. Vann ett presentkort på 100 kr på Willys i mål. Kul, jag som aldrig vinner något. Trevlig picnicbog efteråt med alla kidsen. Precis innan vi skulle åka hem gick bilnyckeln av. Blev lite skraj att vi inte skulle åka hem. Men hem kom vi hihi





Intensiv men mysigt

Kategori: Smått och gott

Sitter i Calles kök och är helt slut. Varit en intensiv men mysig helg. Fredagen startade med en stukad fot för Tuva. Hon snubblade på sommar-mixen när hon spelade handboll. Lite halt och lytt tog hon sig igenom helgen hehe. Det var nära att vi for in för att kolla upp det. Men det la sig. Helgen har också bestått av löpning med Lollo. Kvavt så in i bängen men skönt efteråt. Kändes så bra att vi bestämde att springa Kolmårdsrundan 9 juli. Buhu vad har jag gett mig in på. Men men bara 6 kilometer hehe. Jordgubbar är gott att som vi alla vet och det har vi snaskat på. Gordon och Gaspondo (paddorna) fick äta på finfat. 
Och idag var vi en snabbis i St Anna. Ungarna badade och Calle fixade med bryggan. 
Men nu tar vi kväll tjo hej 









4*1000 meter

Kategori: Träning

Nu var det ett tag sen jag skrev. Varit lite nere på grund av olika anledningar. Är det inte den jävla halsen så är det ont i benjävlarna. Men nu kommer ett litet inlägg från dagen. 
Lisa löpkompisen frågade om vi skulle ut på ett intervallpass. Jag tvekade lite eftersom de senaste träningarna gått väldigt tungt. Haft lite känningar i benhinnorna. Sagt och gjort vi begav oss ut och det kändes lätt redan från början. Vi sprang 4*1000 meter i ett riktigt grymt tempo. Mitt snabbaste. Var grymt nöjd när jag kom hem. Min kropp kanske behövde den här urladdningen.
Jaja nog från mig. Nu ska jag mysa med min goding