jlblm

Jätten Bule löpet 2015

Kategori: Smått och gott

Idag 31 oktober 2015 sprang jag för första gången Jätten Bule löpet i österbymo. Pappa som tjatat. In i det sista velade jag om anmälningen. Lockade inte direkt att springa 10 km i vad jag trodde skulle bli kyla. 
Sagt och gjort. 8:00 packade vi in oss i pappas buss. Mor, far, ungar, Calle och så jag. 
Mitt mål med tävlingen var att ta rygg på pappa för att sedan ta honom i slutet. Men det började med att han tog rygg på mig och där låg han ända in i mål. 
Kan väl inte påstå att det var världens roligaste bana. Små slingrande stigar med mycket stockar och stenar. Många och då menar jag många uppförsbackar som sög. Själv stupade jag över en rot vid ca 3 km och fick jävligt ont i knät men jag fortsatte. Gjorde en grym spurt i slutet. Är nöjd över löpet och kommer troligtvis springa nästa år igen. 
Hemvägen blev lugn. Var trött i ögonen. 
Väl hemma var det dags för pumpalyktatillverkning. Tuva stod för design. Blev skapligt nöjd
Nu blir det skräpmat och strax film' Jurassic World'
TjolaHopp






Åå En Thomas

Av allt han fick välja till halloween så valde han en rävmask hm

Tuvas var inte mycket bättre hm

Mitt fina armband som kom i går

Höstmilen 2015

Kategori: Smått och gott

Höstmilen gick av stapeln söndagen den 18 oktober i år. Loppet sprang jag tillsammans med Lollo Svensson och det gick sådär. Trots förkylningen jag bar på så kunde jag nog tagit ut mig något mer. Jaja. Det var ju första gången jag sprang så en får väl vara nöjd


Lördag igen

Kategori: Smått och gott

Här står jag, lördag eftermiddag/ kväll och sörplar cider. Det är jag värd efter arbetsveckan, alla träningspass och shoppingen idag. Shopping tar verkligen på krafterna speciellt om man har kids med sig. Innan det hade jag dessutom tränat. Borde inte ha tränat eftersom ryggen skrek vila. Nä men då. Tränade även loss precis innan jag tog min cider också. Men då blev det kickar och sparring.
Men vad shoppades idag då. Förutom en massa kläder blev det även annat smått och gott. Skor till Tuva, löparvantar och pannband till mig, nagelfilar och mycket mer. Så nöjd så. 
Hm få se. 
Veckan har även bjudit på andra trevligheter. Jag fick en student på jobbet som jag blev handledare till. Pirrigt till en början. Tänkte först. Vad ska lilla jag kunna lära ut höhö. Men det gick bra och hon var toppen nöjd. 
Jag har bakat bars. Bra till mellanmål och sånt. De blev kors i taket goda. Även jag kan. 
Jag har börjat sova bättre sen jag började använda mina benvärmare på kvällarna. Knasigt. 
Igår hyrde vi filmen Home. Jag som sagt till kidsen att jag aldrig ville se den grät som en baby i slutet. 
Nä men nu har jag inte tid att stå och såsa i köket. Min cider väntar och lite matlagning. 
Tjo flöjt
Här står jag och min cider


Kvällsträning med ond rygg

Tuvas nya skor till friidrotten


Löparvantar. Nu ska löpas

Pannband 



Så här blev mina. Goda men fula


Mår mycket bättre och sover bättre med mina benvärmare. Undrar varför

Min fina Smilla

Kategori: Smått och gott

Just nu känns det tungt här hemma. Smilla finns inte längre här. När jag tänker på det så rinner tårarna. Smilla min fina kisse har fått flytta till Calles mamma. Nu återstår att se om det går bättre där. Av någon anledning så var hon inte rumsren hemma hos mig. Kissade i lådan men bajsade bredvid lådan och i köket. Vi provade olika allternativ men nu mot slutet kände jag att det började bli ohållbart. 
Barnen har varit så ledsna under veckan för de har vetat att hon ska flytta. Jag hoppas det går bra där. Hon kommer få vara ute och springa. 
Men nu. Finner inga ord. Känner mig så ledsen och tom. Det är trots allt min Smilla. Nu kommer ingen att hoppa upp och lägga sig pp magen om nätterna.
Fan nu kommer det mer tårar...
Älskar dig finaste smilla