jlblm

Löpning, mera löpning och så lite köttbullar på det

Kategori: Träning

Påskledigheten har gått i löpningens tecken. Det har blivit mycket av den varan vilket resulterat i en skadad tå. Men inte vilar jag för det. Vred den någorlunda tillrätta men den är fortfarande öm. Nåja.
Påskafton fick jag tydligen, tyckte jag en snilleblixt och gav mig ut på en långrunda. Härligt de första 7 kilometrarna men sen blev det tungt. Men eftersom jag sprang runt maxi och det var mycket bilar och människor i omlopp var det bara att bita ihop och se pigg ut, typ. Men jag gjorde det... Trött som satan på kvällen. Tur kidsen var hos sin pappa... 
Påskdagen var det dags igen. Denna gång tillsammans med Lollo och det blev lite terräng. Riktigt skönt men ont i tån. Hon var riktigt snäll mot mig och sprang alla backar hon kunde hitta tjoho eller inte. Trött även på söndagen..
I går tisdag sprang jag intervall med två tjejer härifrån Åby. Var riktigt jobbigt men det är kul när man är flera och kan peppa varandra. Vi ska ses flera gånger. Vi har startat en grupp på Facebook, Åby Runners. Hm spännande.
Idag blev det en löptur med Tuva. 3 km och det gick riktigt bra. Hon var 5 minuter snabbare än förra gången. Bra kämpat. 
Var även förbi Hagacykel och fyndade lite löptights. 299 kr styck lyckades jag förhandla mig till. Har kostat massor. Så det var ett kap.
Lyckades även med mina köttbullar idag. Tummen upp och nu är det Sveriges Mästerkock med kidsen
Hej hopp galopp. Kan inte mer än säga att jag är galet nöjd med min träning 

Påskaftonslöp

Terräng med Lollo 



Spänner i mina tights

Nytt kap idag onsdag 30/3

Löp med Tuva idag 30/3.  5 minuter snabbare på 3 km. Bra jobbat Tuva 
Min bok har äntligen kommit 


Köttbullar som blev kanongoda. Tummen upp från barnen


Veckan som gått

Kategori: Smått och gott

Som vanligt är jag riktigt dålig på att uppdatera. Har liksom tusen måsten och när alla måsten är gjorda så är det liksom tack och god natt. Visar veckan i bilder då


21/3 rockade vi sockorna. Både hemma och på jobbet


22/3 Olle var dålig och fick vara hemma från skolan. Då blev det pusselbygge

Tuva gjorde en kyckling med skägg som hon döpte till Calle


Mitt vätskebälte kom äntligen 


Inhandlat mig en bra bok

24/3
Påskfirande på jobbet 
Mums
Gullefjun kom och hälsade på

 Riktigt tuff runda idag 24/3. Helt slut nu på kvällen

Gaspondo

Kategori: Smått och gott

I går 19/3 välkomnade vi lilla Gaspondo till familjen Svensson. Namnet Gaspondo valde Calle. Vilket ögonblick det var när den lilla hamnade i burken och jag insåg att jag skulle bli styvmorsa för första gången. Calle har ju sköldpadda sen tidigare men jag har ju aldrig varit med från början. 6,5 centimeter lång var den lilla rackaren och väldigt nyfiken. Mitt hjärta smälte. 












Ågelsjön och Mellomys

Kategori: Smått och gott

Melodifestivalen är i full gång. Jippi eller inte. Tittar bara för kidsens skull. Mysa kan man ju göra. Men men, får väl hålla på Panetoz då. Fartfylld låt som är skön att springa till. Nog om detta.
SnörvelFia det vill säga jag som har råkat bli lite sjuk fick hoppa träningen idag. Det är inte lätt ska ni veta, att hoppa träningen när det börjar gå bra. Men man måste lyssna på kroppen. Så vad gör man en solig dag som denna då. Jo det blev en promenad runt ågelsjön med kidsen. Fikaväskan följde med och vandringsdojjorna på. Det blev en härlig tur. Men visst jag kände av förkylningen. Snorig, ont i halsen och huvudvärk men vad gör det. Vi slapp ju sitta inne i lägenheten. Vägrar.....
Väl hemma var vi skapligt trötta. Det blev en tur till soffan för en liten film Oopps var är arken och därefter spelade vi spel. 
Memory med superfuskaren Tuva (som förlorade) och sen finns i sjön med storkorten. 
Sen var det som sagt bara att fixa och dona inför mello. Och nu sitter jag här. Chips, läsk, härliga ungar och rinnande näsa.
Det var allt från mig


Over and out









Memory med de bästa

Finns i sjön med den lilla kortleken

Bilder

Kategori: Smått och gott

Har inte skrivit på drygt en vecka. Har varit  på uruselt humör, trött i kroppen, träning som inte fungerat. Ja ni vet. En mindre bra vecka. 

Lägger upp lite bilder i allafall

Inköp från bokrean....
Min 



Olles val av böcker 


Tuvas inköp


Lördag förmiddag. Löp

Löp med Olle

Skämmer bort Gordon lite

Hm mannen i mitt liv

Min lördagspresent Från benka

Mums... Nostalgi


Skippade chipspåsen

Grönkålschips

Grymt bra film. Älskar 

Inhandlat dessa raringar från JOBI