jlblm

Nya pärlan

Kategori: Smått och gott

Idag hämtades äntligen nya pärlan hem. Som jag väntat. Var som ett barn på julafton. Förväntansfull hihi.
Skön att köra och underbart ljud i stereon. Äntligen en som fungerar. Kidsen tyckte också det var kul och lovade att inte skita ner så mycket som i den andra hehe. Raringar då.... Firade med lite pizza på kvällen.
 
 
 
 

Bilder från Liseberg

Kategori: Smått och gott

Här är några bilder från min och Olles Lisebergstripp 15/6-13
 

Surmule

Kategori: Smått och gott

Mr professor Dahlstedt om föregående inlägg störde dig så tänker jag inte be om ursäkt. Sluta läs istället och ägna dig åt vettigare saker...

Las Vegas?

Kategori: Smått och gott

Hm funderar och funderar... Spännande det här. Mr B frågade om jag skulle med till LAS vegas. Blev lite paff.. Öö och vad skulle vi göra där haha. Åka karusell sa han. Va fan. Kan vi inte åka här. Nähe det var tydligare roligare där. Vet inte om jag skulle kosta på att åka så långt med någon som inte är en pojkvän utan endast en vän..

Mr B du kan följa med till grönan. 
I och för sig lever man bara en gång... Kanske borde görat haha.
Är jävligt levnadsglad och vill göra hur mycket som helst just nu. Vill inte sitta hemma och va surmulen...
Däremot vet jag inte om jag kan ta det som kom i ett mess nyss. Vi får se. Så vill inte jag leva mitt liv. Tack och natti

Trött i ögat

Kategori: Smått och gott

Sitter i soffan och är helt slut i både kropp och själ. Precis hemkommen från en 8 km lång löprunda. Kändes bra fast det var spöregn... Men har ju ett mål och det är Göteborgsvarvet. Då är det bara att ge sig ut oavsett väder. Nöjd är jag.
Trött är jag också efter Lisebergsresan igår med Olle. Hade toppenväder och kanonmysigt ihop... Vann en stor chokladkaka och Olle var överlycklig, även om det var himla trist att släpa på den.
Träffade min syster med familj där och vi slog följe med dem en stund. Då fick vi gå före i kön till en del attraktioner eftersom de är ledsagare till deras son.
Käkade även mat ihop. Var trevligt för vi brukar inte umgås.
Bussen tillbaka gick 21.00 och då var både jag och Olle däckade.
Hade som sagt en helt underbar dag och det tyckte juvelen med.
Mer bilder kommer

Skolavslutning

Kategori: Smått och gott

Idag var det juvelernas skolavslutning. Tuva sluta förskoleklass och Olle 2:an. Helt otroligt vad snabbt åren gått...
Fina var de...

Nyfrissade

Kategori: Smått och gott

Idag fick jag tummen ur och åkte och klippte juvelerna. Herregud är ju skolavslutning i morgon och då kan man ju inte se ut som en ligist. Olle blev kanonglad över sin korta frisyr. Tuva klippte nästan inget men är söt ändå.
Visst blev de fina...

Min....

Kategori:

Idag blev jag med bil.... Inte den jag trodde det skulle bli.
Var först på TB bil och skulle provköra de två jag kollat ut men båda såldes igår... Ok de hade en annan... 90.000 för en Kia picanto... Massa garantier kvar och sånt. Men när man börjar komma upp i de summorna så kan man kanske lika väl satsa på en större bil. Det var också vad jag sa till säljaren..
For därefter till Bilbyter. Såg direkt en bil jag ville ha... En Hyundai i20 som gått 2000 mil...
Provkörde den och den var helt underbar att köra. Bestämde mig direkt efteråt. Det blev en i20 men jag tog en champagnefärgad som gått 1500 mil...
Ska hämta den 19 juni och nu blir det vatten och bröd enligt Tuva...
Fan 95.000... Mycket stålar men det är det värt...
Bra och skön bil..,

Tack och god natt. Nu blir det Star Wars

Du är bra mamma....

Kategori: Smått och gott

Idag på morgonen kom Olle in till mig i sängen. Han gav mig en kram och sa
- mamma jag älskar dig... Du är så bra...
Yrvaken mamma med grus i ögonen tittar upp. Olle fortsätter..
-du gör så roliga saker med oss. Du är bra mamma..
Vad glad jag blev. Att få höra sånt. Det lever man länge på...
Älskar er mina underbara juveler Olle och Tuva... Vad skulle jag göra utan er...


Smileys

Kategori:

Min underbara dag avslutas med ett mess där det står att jag är larvig och kontrollerande. Ok... Uppenbart att den här personen absolut inte känner mig. Och uppenbart är att det här är en person som tycker att allt är tillåtet. Ja inte i min värld..
Ingen jag vill lägga energi på. Förlusten är inte min...
God natt med stort leende


Stockholm Maraton 2013

Kategori: Smått och gott

I går åkte jag med mor och far upp till Stockholm för att se Maraton. Det var många år sen jag såg senast. Ett ord kan beskriva dagen där- UNDERBART. Vilken stämning.
Vi såg löparna vi tre tillfällen. Vid starten, vid varvningen, och inne vid målet. Vilket rus jag var i. Hejjade och peppade de som sprang. Fick en nytändning till löpningen och har satt upp två mål. Göteborgsvarvet 21 km 2014 och Stockholm Maraton 2015. ÄR PÅ G....
 
4 min efter start
 
Varvningen....
 
Vinnaren...
 
Mustafa Mohamed 4:e plats
 
Isabell Andersson 1:a kvinna i mål

Scoutavslutning vid Mela. 29/5-13

Kategori: Smått och gott

Efter en lång dag på jobbet var det åter dags att bege sig iväg. Denna gång var det Scoutavslutning ute vid Mela. Kände mig inte jättetaggad men klart man åker ut för Olles skull. Mormor var med. Det visades sig att vi skulle ha femkamp. Vuxna mot barn. Jävlar vad taggad jag blev då. Grabbade tag i några damer och mamma och så bildade vi ett lag, Pantertanterna. En sak kan jag säga. Hoppa säck och kasta stövel var inte min grej. Riktigt dålig var jag. Fan måste sett förjävligt ut. Ja mitt lag kom inte sist i alla fall. Bättre gick det för kidsen hehe. Efteråt grillade vi korv. Smakade bra efter allt jobbigt. Innan det var slut fick alla scoutgrupper ställa upp sig. Några fick märken andra inte. Olle fick eldarmärket och han blev så stolt.
Somnade sött på direkten när vi kom hem.
 
Tack och hej....