jlblm

Bus på mattan

Kategori: Smått och gott

Klockan är nu 20.00 och jag sitter ute på Calles tomt i en solstol och tittar när barnen hoppar studsmatta. De leker kanonbra ihop alla tre och skrattet dem emellan hörs lång väg. Studsmattan var deras sommarpresent och de blev glada för den. De jobbade hårt på förmiddagen för att få ihop den. 
Kommer nog bli svårt att få in dem sen hehe. De ville till och med äta sitt lördagsgodis ute på mattan. Mina fina juveler. 
Känns toppen nu. Hoppas känslan håller i sig. För så som jag har det nu, vill jag alltid ha det.

För övrigt så är jag kanonnöjd med att min träning börjar ge resultat. Jag tävlar med mig själv varje träningspass. Idag sprang jag 10,31 km på 50 min. 2 minuter snabbare än förra veckan. Älskart. Kan ju inte påstå att löpningen är njutbar än men huvudsaken är att tiden minskar hehe. Eller så beror tidsminskningen på rosa sportarmband hehe, jag som hatar rosa har precis inhandlat ett rosa. 
Även Tuva går i mammas fotspår. I går åkte hon med Mirja till Trosa för Trosa Stadslopp och det gick bra





Tuva på väg till Trosa med kusinerna

Midsommar, spöregn och shaolinfilm

Kategori: Smått och gott

Midsommarafton och spöregn ute. Gör mig inte ett skit även om jag tycker synd om alla barn som vill dansa kring stång, även mina. De är hos sin pappa så jag slipper detta år. Just i detta ögonblick sitter jag i allafall och trynar i soffan och tittar på världens bästa film, Shaolin. Lika bra varje gång och tårar rinner i slutet.
Sitter även och tänker på terminen som varit på arbetet. Allt vi gjort, möten jag suttit i och hur tomt det kändes nu i hjärtat när några av dem lämnades över till andra avdelningen. Ett barn var speciellt känslomässigt jobbigt. Får tårar när jag tänker på att inte få arbeta mer med hen. Presenten från den familjen och då främst texten på kortet gjorde mig mållös. Den gick in i hjärtat. Även chokladen och flaskan var fint.
Presenten och kortet från hens familj


Vad har hänt mer för skoj då.
Förra veckan tog syrrans son studenten. Vi var med vid både utspringet och middagen. Jag var så stolt över honom. Hade gåshud över hela kroppen. Jag tror att han blev glad med bör vi kom med tanke på turbulensen som varit mellan mig och syrran. Glad att vi gick. Finaste Jonatan. Älskar dig.

Vi har även gosat med små kissekattungar hemma hos Calle bror. Jag tror att jag nästan smälte, även Tuva. De var ju hur gulliga som helst






Igår 18/6 hadevi midsommarfirande på jobbet. Spöregn men kul var det. Dansade smågrodorna för glatta livet. Efteråt blev det glass och jordgubbar till barnen och till pedagogerna serverades det jordgubbsCheesecake i personalrummet.


Igår den 18/6 var jag och Calle på glassevent vid Halvars. Geocachingsällskapet var där och det var kul att se en del bekanta ansikten igen. Gott även med glass, fast det regnade. Blev mjukglass med saltlakritssmak

Köpte en basketboll på ungarnas begäran. Har vi haft kanon kul med.




Hämtade ut mina motorcykelhandskar. De passad perfekt

Så det var allt för mig just nu. Nu ska jag ta mig i kragen. Kamma håret och vara lite söt när Calle kommer efter sitt jourjobb

Glad midsommar önskar 


En underbar dag. Bara ler

Kategori: Smått och gott

En helt fantastisk dag går nu mot sitt slut. Sitter här i köket och bara ler.
Ler för att avdelningens drop in fika blev så supertrevligt i det fina vädret. Ler för att mina barn haft så kul på Åbys sommarmix. 
Ler för att mitt arbete och mina kollegor är toppen. 
Ler för att husmötet som avslutades med exotisk planka och present från chefen var supertrevligt. 
Ja ler åt allt idag. 
Idag mår jag toppen och är så glad. Löpningen gick bra trots förkylning. 
Just nu ler jag åt sötnos som sätter på te åt mig. 
Tror jag kan somna rätt skönt ikväll

Vi på avdelningen fick en del presenter av föräldrarna idag. Man blir verkligen rörd. Är liksom inte van att få gåvor. 
Det kändes verkligen idag som att de uppskattar arbetet vi gör med deras barn. Helt fantastiskt 











Ljuslyktan från chefen

Fartdåren surar

Kategori: Smått och gott

Ligger just nu i sängen och är så arg på mig själv. Hur dum får man vara så man kör för fort och blir fotad i fartkamera. Satt i egna tankar och vips var jag uppe i 80km/ h på 70 väg. Onödiga pengar om det nu blir något. 
Jaja. Bara att kasta över axeln tills att lilla papperslappen dimper ner i lådan...
Nåja. 
Förutom fredagskvällen då det var scoutavslutning i Mela så har helgen bestått av shopping inför examen och så träning förstås. Kläder hittade vi snabbt och de var så fina. Träningen börjar gå bra nu och det känns som om man börjar komma i form. Har börjat sätta upp små mål för att förbättra tiden. Just nu springer jag de flesta löprundor under 5 min per km. 
På tal om det så är det dags för nästa runda nu. Hej hopp

Fredag förmiddag. Fröken albyl solar sina vita


Skön löptur med Olle på lördag förmiddag 

Blev lilla chipsskålen på lördagkväll. Annat kom i vägen 

Säger bara jippi

Äntligen har jag fått ihop alla