jlblm

Snö of Sweden

Kategori: Smått och gott

Lamporna är släckta och jag ligger i min ensamhet och gör inget. Tv:n är på med någon dålig film. Kidsen sover. Fan också... Vill helst ha dem vakna hela tiden. Men men det går ju inte. Ja så vad gör jag då i min ensamhet. Jo, ligger och shoppar på nätet. Köpte mig precis ett armband mot barnäktenskap från FN förbundet. Fint...
Kände att jag behövde muntras upp med en liten gåva till mig själv. Kanske kan ord som dra åt helvete och andra elaksheter försvinna om jag får tänka på nått fint hehe. Nä vars. 
Har funderat länge på att köpa men velat. Nu blev det mitt. God natt


Each tear has a reason

Kategori: Smått och gott

Ja visst är det så. Tårar fäller man/ jag av olika anledningar. Att jag gråter ibland betyder inte automatiskt att jag är ledsen. Ibland är det glädjetårar som rinner, tårar av lycka eller av längtan. Då kan det vara en skön känsla.
Men när tårar rinner för att någon man tycker om säger ord som sårar. Ja då är det inte lika kul.. Det gör ont och jag tar åt mig mer än vad jag borde. Innerst inne vet jag att jag är bra. Men ändå. Jag är inte perfekt och jag har mina fel och brister. Men jag är fan inte elak. Varför är det då så lätt för vissa att häva ur sig vad som helst utan att inse vad konsekvenserna blir. Ibland behöver man tänka till både en och två gånger innan vissa saker sägs. 
Ord kan såra så mycket mer än slag. Blir man slagen gör det ont för stunden och du kan kanske till och med vända andra kinden till. Men om någon sårar dig med ord, kan det ta lång tid att läka och det kan göra så ont.
Vad tjänar man på att häva ur sig det man ville säga för stunden om det man säger i slutänden inte menas.
Jag har också känslor. Jag blir ledsen på riktigt. Jag är ingen jävla sten.
Men som alltid, skriver jag av mig nu. Sen återigen kastas detta över axeln och jag reser mig och går stark ur det här som vanligt. Som alla andra gånger. Det kommer jag även göra nästa gång och nästa gång.
Den som i slutänden mår dåligt är den som hävde ur sig allt.
 
I can If I Think I can


 

Lego ska det vara.. Black Friday 28/11-14

Kategori: Smått och gott

Lite uppdatering

Black Friday 28/11... Vilket innebar lite rabatter i olika affärer.
Överlyckliga kids som fick ta med sina plånböcker och köpa vad de ville. Resultatet... 
Lego så klart. Vad annars.... Det blev en lugn fredagkväll i allafall då båda var sysselsatta med sitt byggande 








5/12-14 Gofika, disco och lägerbål

Kategori: Smått och gott

Fredagen bestod som alla andra dagar av lite Gofika på jobbet. Den här gången var det återigen dags för lite chokladboll. Fan så gött. Ing-Marie, Sara och jag är riktiga råttor. Men ibland behövs det, eller rättare sagt varje dag. Nåja nog om det. 
Kvällen bjöd även den på trevligheter. Bland annat ett lägerbål, ja exakt. Lägerbål men inomhus. Scouter hade terminsavslutning i folketshus och jag och Olle gick på den medan Tuva var på disco. Det var väldans trevligt. Lottdragning, utan vinst för vår del. Fikan var god och pengarna gick till något mot Ebola. Lägerbål som sagt, där vi alla satt i en ring och sjöng sånger  och så till sist märkesutdelning. Mycket lycklig scout som gick hem på kvällen. Tuva hade också haft kul på sitt håll. 

Over and out
Gofika


Så här såg det ut en annan dag 

Lottöppning

Förberedelser inför lägerbål

Märket, det nya