jlblm

Massa bilder...

Kategori: Smått och gott

Midsommarafton 22/6-12
Spontantripp till Stockholm, allt för att slippa tänka på att skithögen Linus hade barnen. Fy fan vad jag hatar honom. Jaja. Övernattning på båten Rygerfjord. Hyrde cyklar och gjorde stan osäker. Geocaching och Gröna Lund stod på agendan.


I kön till INSANE. Jävligt skakig




INSANE utifrån




Snart vår tur. ÄR JÄVLIGT SKRAJ




ÖÖ vem är jag och hur hamnade jag här





Svenne from outer space. Dryg jag ser ut




Fuck you papparazzi





Alltid redo med penna





Haha hitta en





Hoppas ingen ser mig här när jag gömmer mig i sprickan.
DUMMA JÄVLA DUVA DU SYNS: DU ÄR VIT






20 cm från ytan. Havsutsikt





Midsommarfrukost. Bara nubben som saknas. Sill fy fan och vad är det svarta




Midsommarfirande på Tuvas förskola
Flams och trams kring stången. Tårta och kaffe till de vuxna efteråt. Glass till barnen. Orättvist eller?
Min juvel var söt iallafall









28/6-12 Juniorjympa i folkparken
Dagen kidsen väntat på så länge. Jympan i folkparken. Kusin Joel hade de lurat dit också. Söta var de när de hoppade och studsade. Korv med bröd blev det efteråt







29/6-12 Trosa stadslopp
Dagen D är kommen. Trosa och Trosa stadslopp är målet för kvällen. Men först lite uppvärmning med jordgubbar, sol och bad hos min mamma.
18.35 gick starten för mina små juveler. Tror det var nervositeten som gjorde att de sprang hand i hand hela vägen runt. De var så duktiga, och malliga över medaljen och rosen de fick efteråt.
Min systerson Simon Hjortmark 11 år kom på 3:e plats i 2,3 kilometersloppet. Skrek ihjäl mig när jag heja. Shit han var så duktig. De 5 bästa fick gå upp på scen efteråt och man såg att han lyste av glädje.
Lämnade av mina juveler hos skithuvudet när vi kom hem. han förtjänar inte att ha dem. Grr



Åbyturkarna vilar upp sig




Sådan mor...




Se ovan hehe




Idag 30/6-12
Blev det sol och inte bad hos mor. Saknade mina barn så jag blev galen. De borde vara hos mig jämt.
Ok att man inte ska snacka skit om den andra föräldern men han har inte haft dem på en vecka och det första han gör är att ha barnvakt. Och så har han mage att kalla mig kass. Jag är inte kass eller värdelös.
jag är unik och underbar. Jag är kungen. Självförtroendet är på topp så mig kan man inte sänka nu. Är för levnadsglad för att låta någon trampa på mig. Massa spännande väntar mig

Liseberg 16/6-12

Kategori: Smått och gott

Tillsammans med astma och allergiförbundet for vi ner till Götet och Liseberg 16/6-12. Kidsen visste inget förrens dan innan så snacka om att de blev glada när jag berätta. Tusen frågor om vad vi skulle åka, hur fort de gick, blir man blöt osv. Tuva var pirrig och hade bultande hjärta redan när bussen startade kl 07.00. Efter en kvart ungefär frågade hon när vi var framme ööö typ snart döö.
Bra väder fick vi förutom 45 min framåt kvällen då himlen öppnade sig. Snacka om att vi blev blöta. Typ upp till troskanten och då hade vi ändå regnponcho på. Passade på att åka stocken (flumride) och Kållerado då eftersom vi redan var blöta.
Käkade på Burger.
Tuva och Olle åkte Lisebergsbanan för första gången. Jävligt pirriga men kul var det.
Vi köpte kaninöron och åkte typ stocken 8 gånger för att få till ett bra kort. Gr..
Precis innan vi skulle åka hem hände det som vi hoppats på hela dagen. Vi vann en stor kexchoklad. Tuva skrek:
Ja det är tjogisexton stycken. Ee nä Tuva bara 36 stycken i. Hihi.

Kl 21.00 gick bussen för återfärd. Kidsen somnade som stockar. Själv fick jag mig ett glas vin våningen under (våningsbuss) hos Susanne och Jeanette. Sen däcka även jag med munnen öppen som en fågelholk.
Helt underbar och fantastisk dag med mina juveler...






































Den blomstertid nu kommer.. med nackskott

Kategori: Smått och gott

Nu tänker ni förstås att någon ska skjuta mig i nacken med en picka och ni som hoppades får fortsätta hoppas höhö. Så är det förstås inte. Bara så att jag tycker synd om mig själv på grund av inflammation i området kring nacken. Tydligen farligt att träna öö. Gått omkring som en vindpinad tall på förskolan och omtänksamma kolleger som man har gjorde mig vindpinat sällskap. Måste sett förjävligt ut när föräldrar kom och alla var snea......
Hoppas nu att tigerbalsam, massage och spikmatta hjälper...

På kvällen var det dags för avsluting på Olles skola. Di små barnen var så rare när de sjöng blommig falukorv och en kväll i juni... Fick nästan tårar i ögonen inte av smärta den här gången utan av att året gått så fort och juvelen snart börjar 2:an. Efteråt var det fika.... Åå vad roligt att sitta tillsammans med Linus och låtsas vara glad. Alltså ärligt... Jävla skit är vad han är... Fy fan... för påtvingat skit. Han kan hålla sig hemma på mina dagar. Vill inte ha skiten där.. Men ok då. Kidsen var glada....inte jag... 


Olle med sina nya jeans (slim fit) viktigt att poängtera. Han var så stolt




Han tog av sin sin kavaj lalalala




Släpp fångarna loss


Naglar, naglar, naglar

Kategori:

Sitter som fina damen här i soffan och filar och målar naglarna. De har blivit riktigt fina och långa. Stolt är jag. Har inte bitit på dem sen 24/3.
Wohoo

Sax och pistol..

Kategori: Smått och gott

Bästa Karin. Tack för i går. Det var trevligt fast vi var slappa som paddor här hemma höhö...
Kort kommer snart

Lördag 9/6 -12. 
Dagen som Tuva aldrig kommer glömma. Dagen då hon äntligen fick ta hål i örat. Jannes hårhälsa var platsen där det skedde. Först blev det saxen för båda. Olle blev stolt över sin rödblåa och sommarkorta frisyr. Tuva fick
flätor och färg, sen var det dags för pistolen. Hon var förvånansvärt lugn och rörde inte en fena under hela proceduren. Jag hade förväntat mig tårar i massor. Snabbt gick det förutom ett missöde med omtagning. Efteråt var hon stolt som en tupp och berättade för alla som kom i hennes väg om hålningen.









6/6-12 Svennedagen och folkrace

Kategori: Smått och gott

Hipp hipp hurra underbara fosterland. Jävla tjafs... jaja. Fint väder var det i allafall vilket var perfekt för det var gårdsfest hos oss i Ättetorp med diverse skojigheter, som ansiktsmålning, lotterier, tippspromenad med mera.
Olle och Tuva vann Toffife, kakor och saft. Ee kul...







På kvällen var det dags för årets motorbegivenhet, folkrace. Inte många blågula flaggor viftades, däremot både gröna, röda, svarta och andra färgade. För kidsen var det folkracepremiär och ögonen var stora av förväntan och förundran. Böörna och Wohoo var några av de tillrop som kom ur deras munnar.
Ur min mun kom bara. JAAA Krasch och Ut med liket..










Pausunderhållningen. Bil som böörnar


31/5-12 Juniorjympa, fika och marknadsafton

Kategori: Smått och gott

Ligger så klart efter med uppdateringen så här kommer snabbversionerna höhö.

Olle var på juniorjympa för sista gången den här terminen. Tuva var hos Linus och jag passade under tiden på att fika med bästaste Karin. Mycket prat hanns det med och även lite shopping. Det var ju marknadsafton, billiga priser och öppet till 21.00. Hann inte titta så jättemycket innan det var dags att hämta Olle igen. Fick åka tillbaka lite senare och jag fick med mig lite smått och gott hem.


Mina älskade termosmuggar som det var rea på...




Tröjor till jobbet




Ett litet lipgloss till Tuva




Min 10 kronors scarf




Till Olle: Han valde själv



Två klänningar från HM




Kofta till Tuva




Till Tuva: Hon har inte valt själv

Kuligt

Kategori: Smått och gott

Tisdag eftermiddag, dagen innan Svennedagen. Kulspel på agendan (barnens tjat).
Byggandet av kulpyramider inleds. Regler om spelet skapas, linjer dras varifrån man ska börja. De minsta spelarna knotar och knorrar, oense om allt. Floder av tårar, obstinata kommentarer och handgemäng resulterar i att arga mamman vann och avbröt spelet. Men kuligt var det...




Åå om det ändå vore godis i stället...




Cheops, Cheops och Cheops




Kuligt var det även på kvällen. Floder av tårar övergick till floder av regn. Hela Mount Ättetorp begravdes i dimma. En vacker syn....




Pans Labyrint

Kategori:

Pissdatorn har hängt sig så detta inlägg skrivs i telen. Sitter just nu och ser filmen Pans Labyrint. Det är tydligen en av de filmer man bör ha sett innan man dör. I alltsom enligt boken jag fick av Karin på min födelsedag- 101 skräckfilmer du måste se innan du dör.
Ett riktigt mästerverk...
Eller barnfilm ee. Konstiga figurer och tjafs



Pans labyrint

Filmen handlar om den trettonåriga flickan ofelia, som tillsammans med sin mamma flyttar upp i bergen där hennes man, falangistkaptenen Vidal deltar i bekämpandet av den lokala kommunistiska motståndsrörelsen.
Handlingen utspelar sig i maj-juni 1944 under Franco regimens förföljelse av de kvarvarande motståndarna från spanska inbördeskriget.

Medan striderna fortgår upptäcker ofelia en igenvuxen labyrint i närheten av deras bostad. Där möter hon labyrintens väktare, en faun. Han påstår att hon är den underjordiska kungens bortkomna dotter i en annan skepnad, och för att bekräfta detta utsätts hon för tre farliga uppdrag..