jlblm

Gröna Lund 17/7-12

Kategori: Smått och gott

Gröna Lund stod på agendan idag. Upp tidigt för att packa ner det sista av matsäck och mat vi skulle ha med oss. Humöret var inte på topp så när vi hämtade upp mamma 07.30 var jag arg så det rök ur öronen. Grr. Karljävel..
Parkerade på djurgården, två minuter från Grönan vilket också kostade på, 480 spänn. Men ok vad gör man inte för att slippa gå. Jippi.
Fixa åkband, kissa och sen var det bara att slänga sig ut i karusellerna. Tuva åkte både vilda musen och kvasten för första gången. Trodde hon skulle vara fegis men den som var feg var jag. Jag skrek nog mest och högst av alla hehe.. Åkte twister med Olle och köpte bilden som togs. Om jag var skraj, ja men jag visste ju var kameran var hehe. Mamma var med och hon var minsann inte skraj. Hon tog alla otäckingar med en gång. Det var Fritt fall tilt, Insane, uppskjutet ja allt du kan tänka dig. Vid tvårycket började det hagla och det var minsann inga små hagel. De gjorde ont som satan. Spöregn på det och till råga på allt, åska. Blött in på bara kroppen. Ledsen blev jag. När man väl åker bort och gör nått skoj med kidsen så nog fan ska det regna. Kidsen och de andra hade poncho. Jag som var sur sen morgonen och sur av regnet gick till bilen och sura. Där vänta jag tills resten av ligan kom och vi åkte hem...









Söderköping 16/7-12

Kategori: Smått och gott

Vädret var lite ostadigt så vi vela fram och tillbaka vad vi skulle göra. Att åka till ett bad när moln när som helst kunde täcka himlen var det inte tal om. Söderköping, skriker jag upphetsat. Barnen skriker tillbaka. Jaa, glass.
Ee vadå glass ja just ja smultronstället. Packar snabbt som ögat ner lite festis, mackka och smarrybollar. Hoppar in i bilen. Testar att ta en geocache på vägen dit men icke att den syntes till, däremot typ 15 kantareller som raskt åkte ner i en påse nam nam. När vi sen ska parkera i Sörping kommer nästa fundering. På skylten står gratis parkering men p-skiva måste man ha. Vadå p-skiva. Var fan får man tag i det. Alla bilar har och de är fan inga miljöbilar. Till slut tillfrågas p-vakten som visar var de satans p-skivorna är. Wohoo. Raskt iväg sen till Ramunderberget. Olle ber mig räkna trappsteg upp. Får det till 273 steg. Fika, beundra utsikten, fota innan det är dags att bege sig ner. Kollar båtar som ska in i slussen. Tusen frågor från kidsen. Varför höjs vattnet? Var är det så lågt? osv.. Glassar inhandlas till kidsen, stora. Tittar lite till på båtarna innan det är dags att bege sig hem.
Snabbt dopp i mamma/mormors pool innan det är dags att förbereda morgondagen, Gröna Lund





Mamma, en fjäril på snippan. Nä Tuva på shortsen

Jag är så jävla arg

Kategori: Smått och gott

Vilket inte är bra för hälsan. Men nu får det vara nog. Är det inte Linus barnens far som jävlas och är elak så är det strul med Magnus. Den sistnämnda är jag grymt besviken på. Den här jävla sommaren är ett stort skämt. Jag trodde och hoppades så men varför ska jag lägga min dyrbara tid (man blir inte yngre och tiden går) på en person som är ignorant, bara hör av sig när det passar honom och som dessutom ta mig fan inte tänder på mig. Ja precis. Tänder inte på mig. Så jävla ful är jag inte även om det finns en del skavanker. Har inte kännt mig så här okvinnlig och oattraktiv någonsin undetr mitt 30 åriga liv. Nu är det färdigt. Jag är som sagt för levnadsglad för att sluta så här. Som en jävla nunna. Jag hatar och avskyr jävla strutsar som sticker huvudet i sanden.
FY FAN för LINUS och MAGNUS. HEJ DÅ.



Jaja nu ska jag börja uippdatera vad jag och kidsen gjort.

Lördagkväll

Kategori: Smått och gott

Sitter återigen ensam en lördagkväll som så många andra lördagkvällar.Tråkigt och ensamt som fan. Barnen sover sen länge och jag har gått in några gånger för att bara titta på dem. Ser så fridfullt ut. Vill bara väcka dem och ta dem i min famn. Krama dem....
I morgon är min sista dag med dem på länge då de ska till sin pappa och ha semester. Det känns förjävligt. Det gör ont och tårarna är inte långt borta. Vill inte vara borta från dem en sekund. Deras otacksamma pappa förtjänar inte att ha dem, även om barnen behöver det. Visst att jag kommer få ha dem på helgen men ändå. Fan så tungt det känns.
Det värsta av allt är att jag är ensam. Kompisar kan inte barnvakta mig jämt. De har jobb och sina liv.
Jag avskyr att vara ensam, speciellt när jag är ledsen. Då är jag inte längre den glada, spralliga som folk är vana att se mig.

Kommer under veckan att uppdatera bloggen. Lite har vi gjort på mina veckor så jag får väl njuta av att titta på bilderna på mina underbara juveler.

Träningsvärk buhu..

Kategori: Smått och gott

Sitter i soffan. Nya filmen Mästerkatten spelas och kidsen är överlyckliga. Kaffrkoppen är påfylld. Gör allt för att hålla mig vaken. Är så djävulusiskt trött. Trött i hela kroppen och på det välrdens träningsvärk. Farligt att träna när man knappt kan gå eller röra sig dagarna efter. I går blev det en promenad med Bodil, en kollega, runt Ågelsjön. Varmt var det men kul. Tror jag prata så mycket att hon tappa öronen halvvägs. Väl hemma igen blev det soffläge. Undrar om det beror på åldern eller nått. Kanske har börjat bli flat.
Nä nu måste jag koncentrera mig på vad filmen handlar om. Tror det är om en katt hehe

Nu är det färdigt....

Kategori: Smått och gott

Är så jävla arg, vansinnig och besviken på Linus. Jävla apa som kommer undan med precis allt han gör. Han är helyllepappan som aldrig gjort något, skyller ifrån sig och tar inte ansvar för något han gör eller säger. Och vem får då ta skiten och bli svarta fåret. Jo, JAG.
Men nu är det färdigt med det, slut med flams och trams. Jag är döless på allt. Jag har skämts färdigt, sonat vad jag gjort. Jag har mött och  bett dem jag gjort illa om ursäkt. Jag har kämpat för att komma dit jag är idag och många tårar har fällts.  De erfarenheter jag varit med om har format mig till den jag är idag.

Så jävlar...för eller senare får alla sitt straff. Några milda andra lite hårdare.

Nu är det du som borde skämmas Linus. Krypa som en jävla hund med svansen mellan benen. Dina ord har sårat och dina handlingar har bekräftat vad du är för sorts människa. Men lögner kommer ifatt en för eller senare.... Tänk på det....

 Åt helvete med Looser som inte tar tag i sina liv utan måste trycka ner andra för att må bra.

Nu ska jag sätta på Metallica i lurarna, luta mig tillbaka och le åt det som komma skall. Världen väntar på mig och jag känner mig starkare och mer beslutsam än någonsin.....





Vart är solen?

Kategori: Smått och gott

Ja i går var den här en stund  iallafall för då låg jag hemma hos mor och far och glassa vid poolen med kaffe, melon och jordgubbar. Så skönt. Mina juveler kom lite senare och de är minsann inga badkrukor. De plaskades hej vilt och Olle simmade helt själv över hela poolen flera gånger. Stolt blev jag. Tro det eller ej men jag badade också för andra gången i år, och länge. Ville knappt gå upp

Men så idag då. Ingen sol, bara regnmoln och trist inneväder. Låg i sängen och tyckte llite synd om mig själv.
En snabbsväng till Barbro (gamla grannen) och sen till friskis där jag var med på medel styrka 70 min. Fan vad skönt det var och kände mig så stark i kroppen. Taggad till tusen. Kidsen satt med godis och sina DS.
Nu sitter ajg ensam i soffan och funderar på om mitt liv ska se ut så här. Är så besviken att det tagit den här vändningen, till det sämre. Jag är bara 30. Nått måste hända jag blir galen.





Så här såg poolen ut för några dagar sedan. Barnen hoppade glatt i. Jag tog telefonen och ringde pappa och frågade vad jag kunde göra. Såg förjävligt ut

Snow white and....

Kategori: Smått och gott

4/7-12
Bio med kakan. Snow white and the läcker/sexig huntsman. Mycket prat under filmen iallafall från min sida. En liten tår klämde sig också fram. Över förväntan bra. Lilla Tingeling var med och jag höll på att skratta ihjäl mig då och när hästarna trippede fram. Fy fan så fjantigt det såg.
Som vanligt tog vi en obligatorisk biobild höhö










Annan fulbild.
Invalido och trött efter jobbet. Kaffe är mums och ska intas oavsett hur