jlblm

Hipp hipp hurra

Kategori: Smått och gott

Idag firade vi kollegan Ing-Marie som fyllde år i går... Hon har varit bortrest så hennes första dag var idag. Vi överraskade med med blomster och bananbakelse. Inte jag då som åt en prinsessbakelse. Förbaskat gott. Men nu är ordningen åter i sin ordning och jag och IM kan fika innan rasterna hehe



Batterijakten

Kategori: Smått och gott

Idag har det varit fullt ös medvetslös med att tejpa pluspoler på batterier. Det var liksom Olles Fredagsnöjet. Olles klass är med och deltar i batterijakten. Man ska samla så mycket husshållsbatterier som möjligt. Den klass i Sverige som samlat mest vinner ca 25 surfplattor till klassen. Olle har varit väldigt aktiv i samlandet och när jag såg hans iver så beslöt jag mig för att hjälpa till lite. Ut med en status på Facebook och vips hade några till samlats in. 
Idag involverades min förskola och tjoff sa det så kom det några fler i påsen. Calle hade varit förbi på Vattenfall där han jobbar och tagit med ca 25-30 kg batterier. Så ja med lite hjälp så fick vi ihop lite. Stort tack verkligen till alla som gav. Vi har en himla massa arbete kvar som sagt med tejpandet






Annorlunda är bra

Kategori: Smått och gott

Idag är det internationella Down - syndrom dagen, dagen då vi hyllar varandras olikheter med att rocka sockorna. Egentligen är fen riktiga dagen i morgon men eftersom det är en lördag valde man att uppmärksamma även fredagen. Det innebär att vi ska bära olika strumpor. Att vara annorlunda är bra. Att vara annorlunda är roligt. 
Idag hakade jag också på. Jag var annorlunda med mina strumpor. 
Fast å andra sidan. Vad är normalt i dagens tider och vem bestämmer om man är annorlunda. Jaja det var dagens fundering och så här såg mina strumpor ut...



En vecka med massa löpning

Kategori: Smått och gott

Sitter på förskolan med en stor kopp kaffe framför mig. Jag har rast hihi. Humöret är på topp och har varit nästan hela veckan. Idag kom jag till och med med utsläppt hår och läppstift till jobbet och det är fan inte många gånger ska jag säga. Utsläppt hår är jobbigt även om jag tycker jag ser mjukare ut. Hehe..
För övrigt har min och barnens vecka bestått av en himla massa träning. Skoj att barnen (Olle) framför allt vill träna. 
Vi var ute i måndags och sprang 3,2 km utan att gå och utsidans tränade han först fys med Calle sen ville han ut och springa 19.30 på kvällen. Det blev hela 4,2 km, utan att gå... Han var så stolt över sig själv medan jag frös. Det var nämligen i tisdags det blåste så för jävla mycket....
I går 12/3 var jag ute på en runda efter jobbet när kidsen käkade mellanmål. Det gick så himla bra och kändes så lätt. Sprang 8,8 km 3 minuter snabbare. Grymt stolt. Träningen går bra nu...
Nu blir det lite bilder

Min gossgull snattar ost

Så fin

Puss puss

Hm gissa vilken tallrik som är min?

Nej det är inte grus på maten, det är chiafrön

Olle med sin nya tröja

Överraskning

Kategori: Smått och gott

Glad överraskning när Calle dök upp på kvällen. 
Bra avslutning på en kanonrolig dag...
Hej hopp


En toppendag med mycket mys och skratt

Kategori: Smått och gott

En toppendag går mot sitt slut. Jag ligger i sängen och är liksom dötrött. Ont i käften har jag också för att jag skrattat så otroligt mycket idag. Vid mellanmålet började Sara busa med ett barn vilket resulterade i underbart skratt från flera andra. Det var så härligt att höra. Skratt direkt från hjärtat. Vips så busade vi andra också. Hehe skoj. Mysigt var också när barnen gav kramar när jag slutade. Småtrollen är för härliga.
Hämtade Tuva på frita och när vi kom hem klädde vi snabbt på oss för en liten löptur i slasket. 3 km blev det. Hurtigt värre.
Hämtade Olle hos kompis och därefter käkade jag och Tuva mat. Olle hade fått mat hos kamraten. För min och Tuvas del blev det soppa och till efterrätt smaskade vi alla tre i oss våfflor. För jäkla gott. Längesen.
Resten av kvällen spenderades tv fri och vi satt och hade trevligt i köket runt bordet. 
Kan man ha det bättre. Mys med de två man älskar mest.
Love you Olle och Tuva
Ja detta var allt för mig och idag 

Over and out







Mina nya kaffemuggar. Har ju typ haft sönder nästan alla 

Vinteraktivitet och mellomys

Kategori: Smått och gott

01.19 kan inte sova. Hm måste försöka så man orkar göra något med kidsen i morgon. Men drar en snabbis om vad dagen erbjudit.
Alltså 28 februari bjöd på en massa härligheter.
Morgonlöp 8.30. Skönt att klara av träning tidigt. 
14.00 for vi till Ågelsjön för aktiviteter med Olles klass. Det var tipspromenad, skogsbowling, korvgrillning med mera. Kanontrevligt men det var något kyligt. 
Hem sen och hann ta igen sig lite innan vi for och lämna Tuva hos kamrat för mellotittande. Kul. Alla tjejer i klassen var bjudna dit. Kan tänka mig vilket kackel det måste varit. 
Pizza hemma med Olle och mellotittande. Hm och jag som älskar mello, not.. 
Jaja kul var det men dåliga låtar... 
Hämta hem en trött Tuva 21.30 
Så har min dag sett ut och nu ska jag försöka sova
Morgonlöp

Förberedelser inför klassaktivitet

Gott

Korv i rulle