jlblm

Varför kan jag inte....

Kategori: Smått och gott

Efter en helt underbar helg kan man ju tycka att man borde vara glad. Nä istället sitter jag här med tårar i ögonen och undrar vad fan var det den här gången. Varför kan jag inte bara släppa all osäkerhet och börja lita på att jag duger som jag är. Men då ska ni veta att det ligger år av hårda ord och kränkningar bakom. Inget man släpper i en handvändning även om jag försöker..
Och vad händer när självförtroendet sviker. Jo att min tillit till människor försvinner. Eller rättare sagt tilliten till den som tycker om mig. Du vet vem du är... 
Fan jag vet inte varför det blir så. Känns som att jag stöter bort av rädsla för att förlora senare. För varför skulle någon vilja ha mig? En jävla planka som tränar för mycket... 
Varför finns intresse för mig? 
Vad har jag att erbjuda? 
Varför skulle han inte vara som alla andra? En player som drar när han fått sitt. 

Ärligt, jag är rädd och ledsen..
Rädd för att bli sårad igen.
 Rädd för att öppna mig och sen inse att man bara var en i raden.. 

Jag litar inte på dig.... Hjälp mig Calle att ändra på det... 

Visa att du inte är som alla andra. 

Som sagt borde vara glad efter den här underbara helgen. 

Fan......
Istället gjorde den mig mer skör och förvirrad. 




Blå salen

Kategori: Smått och gott

Idag var det dagen D. Den stora flytten från Torshag till blå salen i ättetorpskyrkan. Vi samlades 07.00 för att gå igenom dagen lite. 07.30 frukost tillsammans med gänget från Topstäd. Därefter drog vi igång. För min del blev det ett himla farande mellan de båda ställena. Jag var en allt i allo kan man säga. Frös gjorde jag också eftersom det blev massa bärande utomhus. 
11.30 lunch på Åby krog. Sen satte vi fart med det sista. Lekmiljöerna färdigställdes, barnens lådor blev klara och köket upplockat. Vid fyra när jag och de sista lämnade var det så fint. Nu är det färdigt inför måndagen. Litesmåfix bara. Grymt nöjd över denna toppendag. 
Många kramar till alla på Torshag och till gänget från Topstäd. Grymma var vi och allt gick smidigt. 






Första flyttlasset 17/10

Kategori: Smått och gott

Igår gick första flyttlasset från Torshag. Alla möbler...
På grund av vab missade jag det och även flyttfesten som var för alla barn. 
Jag fick vackert vara hemma med mina juveler. Vi gjorde läxor från 9.30-13..
Duktiga var de... Hej hopp



Tack..

Kategori: Smått och gott



VAB

Kategori: Smått och gott

Blev en kort dag på jobbet idag då skolan ringde och sa att Tuva hade kräkts. Ok, snabbt in i bilen. Hämta en blek och matt skrutta. Sen hem till mormor för att hämta Olle som varit hemma med ont i halsen. 
Försökte få i Tuva lite vätska men hon slockna. Någon timme senare vaknar hon med 40 grader i feber. Lite lätt panik. Fan... 
Alvedon och lite vätska. Shit ungen yrar. Mer vätska... 
Hon somnar igen... Vaknar efter en kvart och det rann och då menar jag rann svett om henne. Håret är blött, tröjan är dyngsur och underbyxorna. 
Men va fan. Byta om. Torka... Mer vätska och nu när klockan är snart 20.00 kan mamma andas ut lite. Nere på 38 grader och hon verkar piggare. 
Hoppas det inte stiger igen



Feg är mitt andra namn

Kategori: Smått och gott

Igår var det dags igen. Kände mig taggad för lite fight och tänkte att nu jävlar ska han få igen för lördagens muskeldödare och trynslag. Fick dock erkänna mig besegrad redan i dörren in till träningsrummet. Människan stod i karatedräkt och såg farlig ut, not... 
Nä vars. Ett slag med handskarna och det blev mattflykt. Feg var jag. Och så fick jag höra att jag sparka som en pensionär. What.... 
- ja du böjer benet. Det ska vara rakt. 
Men aaa. Spela roll...

Säger bara. Hämnden är ljuv. Ska smygträna hihi


Gul och blå

Kategori: Smått och gott

Ungefär så ser jag ut över hela kroppen idag.. Eller rättare sagt. Känns så...
Igår kväll 22.00 fick vi ett ryck och gick ut och fightades på gräsmattan (med handskar). Vansinne egentligen. Ingen av oss hade skydd och det blev en del rejäla slag, iallafall på mig. Två träffa ansiktet och näsan och en i ögat. Däcka nästan men envis som jag är var det bara på't igen. Jag vet att jag fick in en hård spark i röven på kung fu wannaben och det kändes rätt skönt. 
Men nu blir det soffläge. Måste vila min förlamade arm som fick sig en jäkla muskeldödare
Avslutar inlägget med kort på två sötisar som vi blev helt betuttade i



Ung på 90- talet

Kategori: Smått och gott

Bläddrar i Veckorevyn, på datorn.  Hmm spännande.. 27 saker du minns om du var ung på 90 talet. Fortsätter och skrattar nästan på mig. Mycket stämmer in.. Hittade fem bilder som var så jag... Fan tårar i ögon. Asgarv... Minnen minnen.. Bra minnen...
Hmm minidiscen som man alltid hade var man än gick.. 
Diskett... Ja ni förstår... 
Mirc och Lunarstorm... Det var grejer...
Läppenna.... Såg förjävligt ut...
Buffaloskorna.... Åå vad jag älskade dessa underbara skor... Fan vad cool jag kände mig haha
Som sagt minnen...







Nu räcker det...

Kategori: Smått och gott

Äntligen börjar denna dag gå mot sitt slut. En Johan Falk film går i bakgrunden. Kan inte påstå att jag följer. Massa pangande. Ok kul....
Mina tankar är någon annanstans. Funderar på varför människor är så jävla rädda. Rädda för att våga stå för det de tycker och tänker. Bara snacka en massa skit och gå bakom ryggen. 
Ok mig vågar de prata med men det är att ta den enkla utvägen. Lägg över allt på Jenny för att slippa ta det med de det berör. Jo klart jag ska ändra mig. Helst ska jag hålla käft och inte synas. Hacka på mig. Mår ni bättre då?
Kanske är ledsen nu men i slutänden är det jag som segrar och står som Vinnare... Fega stackare. 
Nu ska jag gråta en skvätt sen tar vi nya tag. Orkar inte hur mycket som helst. 

Avslutar med en bild på Gordon som fick väldigt bråttom att komma ur synhåll när jag och mobilen kom


Svenne med finaste

Kategori: Smått och gott

Helgen som var, var den bästa på mycket länge. Träffat trevligt folk, partajat i Vånga hembygdsgård till Svenne Rubins och bara varit. Har känt mig så glad och levande. Kan väl säga att Calle var en bidragande orsak till glädjen. Tack fina Calle för att du tog med mig dit. Snygga var vi i hattarna. Jo för tänka sig. Det var Cowboytema. Kände mig rätt söt i höga klackelackstövlarna och min rätt vanliga klädsel hehe. Hade för en gångs skull också kammat håret. 
Men nog från mig. Står med stort leende här.. Längtar


En kram

Kategori: Smått och gott

Tänk vad en kram kan göra mycket när man är ledsen. 


Rödbetan

Kategori: Smått och gott

Den här fina teckningen ritade Tuva på mig. Det är ju jag på pricken. Måste nog sluta äta beta+ för rödhetens skull. 
Tack Tuva.... 
Mamma blev sååå glad öö


Hmm...

Kategori: Smått och gott

Fika på jobbet. Hittar en brun rund sak. Vänder och vrider på den, börjar sen skratta högt. Undrar vem eller vad jag tänker på?