jlblm

En toppendag

Kategori: Smått och gott

Ligger i sängen och ska strax bädda ner mig för lite sov. Stort leende. Var bara tvungen att skriva om en riktig toppendag. Inget speciellt som hänt men den var bara bra. Roligt på jobbet med barn och kollegor. Mysigt med kidsen hemma. Fika med mor och far, telefonsamtal med den bästa....
Natti alla...
Andra bra saker med denna dag
- fick ett par handledsvärmare av en kollega. Älskar dem..
- Dvd rea på Konsum.
- Godispåse till kvällen
- Boken som chefen beställt, som jag ville läsa.

Bubbelvatten

Kategori: Smått och gott

Är precis vad det bli när jag gör min övning som logopeden gett mig. Ser för jävla fånigt ut men jag hoppas och tror det hjälper.
Med ett glasrör ska jag göra olika blåsövningar, med ljud, i ett kärl med vatten. Det stänker vatten hej vilt. Hoppas verkligen att stämbanden blir bra. Det gör för jävla ont att vara konstant hes. Men Nu. är jag klar för kvällen och ska sussa. 

För övrigt är jag grymt nöjd med dagen som varit. Först fick jag hem min dammsugare och kaffebryggare som jag köpt ( provdammsugit med) och så blev det intervall löpträning med pappa 6,2 km efter jobbet. Känner mig rätt go i kroppen nu. Go natt



Shaolin

Kategori: Smått och gott

Sitter i soffan, som vanligt med min smoothie och ser världens absolut bästa film, Shaolin. Så vacker men ändå så tänkvärd. 
Om hur ödmjukhet vinner över högmod. En film som jag tycker att alla borde se. Andy Lau som spelar huvudrollen är även sångare och sjunger sista låten i filmen. En låt som jag önskar finna. Vill ha.. Den heter Wu. Verkar svår att få tag på. Men nu ska jag lägga ifrån mig all teknik och bara njuta. Njuta av filmen och den sista gnutta helg innan allvaret börjar i morgon. Förhoppningsvis kan jag även arbeta av mig den sista sorgsenheten i min kropp. Sorgsenhet som inte borde finnas där. Men tyvärr. 

Andy Lau




Smilla 1 år idag!!! Eller är det 7

Kategori: Smått och gott

Idag fyller underbara hårbollen 1 år.... Vad det är i katt år tror jag är 7. Men vad vet jag. Jag är blond... Och lite våpig.
Morgonen började med att smilla fick ta på sig en partyhatt. Hon såg måttligt road ut. Otacksamma katt


På kvällen blev det blötmat, vilket hon aldrig ätit. På finporslinet dagen till ära. Hon verkade gilla. 
Jaja... Grattis underbara lilla katt. Trots att du jämt ser så sur ut, har klöst på tapeten och lagt en bajskorv i sängen så älskar vi dig...





12 dagar in på nya året

Kategori: Smått och gott

Hej hopp säger jag så här 12 dagar in på nya året. Aktiviteten här på min blogg har inte varit så hög men det ska det genast bli ändring på. Mycket har hänt och mer kommer det att bli. Känner mig sprudlande glad och ser fram emot detta nya år. Inga nyårslöften blev det men däremot delmål. Kan inte berätta nu vad för delmål utan det kommer redovisas vartefter de uppnås.
Olle hade inte heller något nyårslöfte men från ingenstans har han börjat träna (hemma) styrketräning. Han är riktigt duktig och envis. Inget gnäll. Han vill få muskler och träna bort lite mage. Spännande. 
Jaja nu ska jag visa lite bilder...
Julafton hos Mirja

Julklappen till mig själv. Älskart...



Nya nyttiga allternativ. Kamomill te och smoothie. Hjälp var är allt godis jag vill ha

Smoothie på mango och färsk ananas. 

Min iPad. Jippi älskar nya leksaker

Huset som Olle byggde till Smilla.. 


Spännande möte med Gordon
olles modellbyggande 



Mina underbara juveler 


Återkommer snart med nya inlägg