jlblm

Bilder och fler bilder

Kategori: Smått och gott

I detta inlägg blir det mest bilder. Annars får jag skriva en hel roman. Hej hopp

Tuva gjorde ett fantastiskt vårrus.
Bra tid och sprang hela vägen runt. Hon verkar ha löpningen i sig. Hon var så stolt efteråt. 


Älskar min nya väska från Friskis och Svettis. Många bra fack


En lördagkväll utan chips. Jag måste blitt sjuk. Men whisky blev det

Gordon solar sin bättre del, bakdelen



Hittade dessa små raringar i Calles grill, blev locket på


Inhandlat mc handskar 


Nya skorna och byxorna åkte på idag när jag skulle på kalas. Kände mig fin (och lång)

Mitt fina armband jag fick av Tuva på morsdag. Fick fler saker men kunde inte fota allt

Göteborgsvarvet 2015

Kategori: Smått och gott

Måndag kväll. Två dagar efter Göteborgsvarvet, eller varvet som det också kallas. Känningar i låren men annars mår jag väldigt bra.
Stort leende. Har lett sen i lördags då jag insåg att jag troligtvis skulle landa runt 2 timmar. Mycket riktig, sprang i mål med sluttiden 2 timmar och 43 sekunder. Formen på löpningen kändes toppen redan från start och det flöt på hela vägen. Kan inte påstå att jag var trött någon gång under loppet och kunde nog ha ökat något mer. Lite besviken på det men ändå så oerhört stolt över mig själv.18 minuter snabbare än förra året. Nu vet jag att träningen gav något. Jag har slitit rätt hårt. Nu sätter jag nya mål. Målet är 1 timma och 50 minuter eller mindre och jag vet att jag kommer klara det.
Är även glad att ungarna hade så kul som de hade. Tuva, Olle, Theo och Calle roade sig i Slottsskogen. Det var en toppendag på alla sätt

Jag är min egen vinnare

Tung 

Kojbyggarläger i Mela

Kategori: Smått och gott

Hämtade hem två trötta kojbyggare idag. Mina hjärtan har varit på scoutläger. De berättade om en massa roligt de gjort. Geo-scouting, surrningsskola, hantverk mm. Givetvis byggde De också kojor som de sen sov i sista natten. Så himla skoj att de är med i scouterna. De växer lite varje gång de är iväg på hajker och annat. 
En rolig sak de fått göra var ett överlevnadsarmband med visselpipa och inbyggd tändstål. Jag blev lite avis. Vill också ha. 
Skönt att de är hemma i allafall. Saknat dem så.
Själv har jag åkt fort, mycket fort på en motorcykel tillsammans med Calle. Calles bror lånade ut sin sporthoj. Jag skrek och grät om vartannat typ. Pirr i magen. Tittade en gång, då låg vi i 193 km/h
Fan inte klokt. Varför gör man sån skit för. 
Jaja. Natti









Åren går fort..

Kategori: Smått och gott

Igår fyllde Tuva 9 år. Åren bara springer iväg. Känns som att det inte alls var längesen hon stappla omkring, med blöjan hängande på halva röven. Nä vars. Liten blir stor. 
Hon fick en ny cykel (med 24 växlar) och en mobiltelefon. Glad tjeja kan man säga. Blev ett litet kalas och senare på kvällen blev det brasa.