jlblm

Nu jävlar

Kategori: Smått och gott

Nu jävlar ska nya mål sättas upp i min löpning. Har precis inhandlat mig en bok som jag strax ska dyka ner i. Där stod allt som jag behöver veta för att bli bättre och kunna springa både snabbare och längre. Åå Så spännande det ska bli. Göteborgsvarvet här kommer jag. Det går rätt skapligt nu. I går sprang jag mitt snabbaste 5 km lopp och idag mitt tredje snabbaste 3 km tempopass. Bara att köra på.. 
Har varit lite trött sen förra helgens stadslopp på 10 km. Jaja nog med det




Nya braiga boken


För övrigt har inget speciellt hänt i mitt liv. Calle mekade med min bil igår. Gick sådär, nu är jag utan bil i några dagar. Ibland måste man inse sina begränsningar. Nu får en riktig bilmekaniker sköta resten 

Nya bromsbelägg från biltema som visade sig vara skit

Mekarnisse


Öö något slitet mot det nya. Var verkligen på tiden

Andra sidan var inte mycket bättre 

Löpning sent på lördagkvällen för att avreagera mig på att det blev dyrare med bilen. Personbästa på 5 km


Kvällsmat på lördagkvällen till en bra film 


Även under veckan har det varit en massa aktiviteter. Köpte en cykel av Mirja i måndags som jag cyklade hem. Kidsen och jag gick en snabb svettig promenad på 5 km i onsdags. De var grymma för vi gick rätt snabbt. Och i torsdags tog jag och Bodil en tur runt Ågelsjön. Vi var svettiga redan vid starten så det var riktigt skönt när vi väl kom till fikaplatsen. 






Ågelsjön från fikaplatsen

Soffhäng med ostbågar

Kategori: Smått och gott

Har slagit ner min trötta lekamen i soffan och ska alldeles strax dyka ner i en ostbågepåse. Det är jag värd efter dagens asjobbiga träning. For hem till syrran efter jobbet för att köpa hennes tantcykel. Passade på att springa en liten runda också innan jag for hem i snigelfart. Ja det var precis vad det var. Det hade gått snabbare om jag hade sprungit hem. Tungt som fan. Jaja. Nog med snyft. 
I lördags sprang jag stadsloppet och jag är nöjd med tiden även om jag vet att jag bättre. Jag var trött, det var varmt och benen kändes som bly. Men kom i mål i allafall på tiden 49.29.
47 min ska det bli nästa år. Nöjd i allafall. Nu kör jag vidare med lite intervaller och löpteknik. 
Mat hos Mirja och sen marknad med mina juveler på lördagkvällen. Älskar att vara med de jag älskar 
Puss och go natt





Söndagsångest deluxe

Kategori: Smått och gott

Sitter just nu i köket med värsta söndagsångesten. Slut på semester och i morgon börjar allvaret igen. Inte ens kvällslektyren hjälpte något. Visst att läsa om löpträning är ju kul men jag vill ändå inte jobba i morgon. Vill mysa med...Har haft en otroligt skön semester fast solen uteblev... 
För övrigt går min löpträning kanon och roligare blev det efter att en pulsklocka inhandlades i fredags. Ville bara berätta det.. 
Men nu väntar strax sängen. Måste bara snabbt skriva om den mysiga mc turen i fredags. Rörde oss i Linköpings trakterna. Handlade choklad i ljungsbro. Tittade på en stor ihålig ek. Vi besökte kornettgården. Vilket underbart ställe. Blev helt nostalgisk över alla gamla saker där. Det är ett museum. Jaja. Hur mysigt som helst i allafall. Nåväl. Från Linköping tog vi oss ytterligare en spontan tur ner till S.T Anna. Vad röven tyckte om det är en helt annan historia. Vi hälsade i allafall på Calles bror som har sitt land där. Provåkte hans nya båt innan vi sen for hem. Iskallt som fan och återigen fick röven lida. Bastu och dusch när vi kom hem för att bli varma igen. Men ja. Det var en sjuhelsikes mc tur vi var på. Hihi
Go natt

Kvällslektyren 


Min nya leksak

Röda mattan i Linköping 

Ihåligt