jlblm

Två tigrar och en papparazzi

Kategori: Smått och gott

Höstskodd(a)

Kategori: Smått och gott

Gårdagens inköp: Vatten och vindtäta dojjor. Delvis valda av kidsen lätt påverkade av mamma
-Tuva titta där, dom provar vi
-Nä de lila, jag vill ha dem
-Vad fint de sitter dom tar vi
 
Men nu är vi i allafall rustade för regn och rusk
 
hihihihih
 

Äventyr i mörker

Kategori: Smått och gott

I går fredag 28/9 var det en riktig pissdag. Kände mig rastlös och ledsen så det var riktigt skönt när jag äntligen fick sluta och gå hem.
Tacos med juvelerna innan det var dags för lite äventyr. Hade först inte tänkt åka men det är skönt att komma bort lite för att slippa tänka.
Vi var några stycken som träffades på parkeringen till Torsklint och därifrån började äventyret. Min och kidsens första reflexcaching. Med ficklampor (som vi fick låna för att våra var kassa) letade vi efter reflexer uppsatta på träd för att slutligen komma till slutgömman för att logga. Till en början var det kul men sen vartefter timmarna gick blev det ju kolsvart. ÖÖ och jag som är mörkrädd... Jag försökte febrilt hålla kolla på allas lampor likt en vallhund utan att för den delen hamna sist. För vi vet ju alla vad som händer med den som går sist. I allafall i skräckfilmerna moahahaha.
Men någon skymt av lyktgubben, det såg jag inte och det var väl tur för då hade jag nog gjort i byxorna.
Tack till alla som var med. Det var riktigt roligt. Kidsen älskade det,

Why??...

Kategori: Smått och gott

Min vän Ahmed har fått jobb i Saudiarabien. Jag borde vara glad men istället känner jag en sån tomhet.
Vi träffades av en slump 2008 i Egypten när allt det tråkiga i mitt liv hände och sen dess har vi haft kontakt över nätet. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord och varje gång fick han mig att le. För två veckor sen pratade vi om att han skulle komma och besöka mig i Sverige men dit kom vi inte.
En dag när vi pratade sa han. - Jag ska på intervju om ett jobb i Saudiarabien och om jag får det kommer vi aldrig ses. Vad svarar man på det. Ta det, det är ditt livs chans. Jag grät.... Fjantigt kan tyckas men det gjorde jag.
Hela helgen var jag ledsen till och från.......
Fan..
I går kom dödsstöten. 00.30 fick jag ett meddelande på FB messenger att nu kommer jag inte skriva till dig mer. Ha det bra typ.
Va jag fatta inget men grät mig till sömns och idag har jag funderat och tänkt massor.... Trodde ett tag att huvudet skulle explodera.
 
Varför?
Jag måste vara trög, Fattar inget...
Betydde jag ingenting?
Var allt en lögn?
 
 
 

Signes Home makeover....

Kategori: Smått och gott

Idag fick Signe ett nytt hem, inte för att det gamla var dåligt utan mer att det var för högt. Så in till Arken Zoo. Frågar lite och strax därefter har man en del smått och gott med sig hem. Hihi undrar vad barnen säger i morgon när de kommer
 

Välkommen Signe.... 25/9-12

Kategori: Smått och gott

I går var ingen vanlig dag för i går blev man med djur. Närmare bestämt en lite guldhamster flyttade in i vår lya. En vän till Mirja (min syster)letade efter ett nytt hem åt sin guldhamster på grund av tidsbrist. Och vips var man djurägare. Jenny Lindblom djurägare, känn på den. Nu hör bara till saken att djuret i fråga lever på lånad tid.
Hamstrar har ju något kortare livslängd än oss tvåbenta och blir ca 2,5 år. Signe som den lille döptes till av Olle och Tuva är ca 2 år buhu.
Olle och Tuva var med och hämtade upp gamlingen då jag varit hemma och vabbat i två dagar. Olle har varit hemma, vi har varit på vårdcentralen, han har fått medicin.
Tuva har visserligen varit på förskolan på förmiddagarna men även hon fick sig en omgång med sanering för att platta till ev kvarvarande husdjur i hennes hår eller dess ägg med plattången. Fick detta råd av en fritafröken, att man kunde bränna bort med plattång om man skulle ha gnetter kvar. Tror inte hon hade. Men fint blev resultatet.
 
 

.....

Kategori: Smått och gott

Tom och trist dag. Har gått omkring som en levande död här och bara funderat och väntat.
Väntat på att få veta hur du har det och vad som kommer hända nu.
Ovissheten gör mig galen och tårarna rinner från och till....
Kan inte styra över dem

Den sista biten.....

Kategori: Smått och gott

Jag var så glad. Den sista pusselbiten i mitt livspussel hittades och lades. Som jag letat. Helt plötsligt var det  helt, fint och i motivet kunde framtiden skönjas. Men idag såg jag att en pusselbit hade ramlat av pusslet. Jag tog upp den igen, såg att den var lite skadad, sargad i kanterna. Motivet som var så fint, lyste inte längre...
Tårarna börjar rinna och tomheten i hjärtat gör sig påmind.
Jag trodde verkligen att ANTYHING is possible.......
Varför måste jag förlora dig igen......Jag vill inte förlora dig......
 

Anything is...

Kategori: Smått och gott

I går var det äntligen dags igen. Dags för en ny tatuering. Som jag längtat och räknat ner.
Motivet skulle dock blivit något annat men ringde dit och frågade om det fanns en möjligthet att ändra och det gick.
Är så nöjd med den men ont gjorde det

MONSTER JAM 2012

Kategori: Smått och gott

Sitter i soffan och tittar på bilder från jag tror världens underbaraste show, MONSTER JAM.
MONSTER JAM är ju massa härliga monster trucks som åker omkring och gör olika tricks, tävlar, sladdar och låter och det var vi på i helgen i Göteborg, Ullevi.
Det var helt underbart. Jag satt som förtrollad hela showen. Ljudet som var, lukterna, ja allt. Barnen satt också och vråla. Innan showen var vi också på PIT PARTY. Det vill säga man går runt på arenan, tittar på bilarna, pratar med förarna, får autografer och så vidare. COOLT.....
Trist var väl bara vårt knäpptysta sällskap. Strutsen och hans asociala son.Sa knappt ett ord på hela helgen. Ungen är dessutom rädd för mig. Jaja. Nästa år när de kommer till Stockholm SÅ ÅKER VI SJÄLVA.....
Vi övernattade på Dalagärde vandrarhem, lite utanför Göteorg. Jättemysigt ställe.
 
 

GRAVE DIGGER 30 TH ANNIVERSERY
 
 
Men vi höll på att inte komma dit. Lite utanför Linköping började pappas buss skaka och låta nått förbannat.
In till kanten, kolla. VAD FAN PUNKA....
Mitt på motorvägen. Inget litet hål heller. Jag fick ett utbrott och vråla så högt jag kunde. Fan vad arg jag var. Jaha.. ut med ungarna, Tuva grät, hon blev rädd. Trösta henne. Kallt och blåsigt vid vägrenen. Leta efter reservdäcket. ÖÖÖ under bilen men hur fan skulle man lossa. Därefter kom nästa problem. Den man lossar bultarna på däcket var utsliten. Men vad fan. Utan nytt däck kunde vi ju inte åka. Strutsen springer över ängen till nått hus och lånar. Den funkar inte springer över och lånar en till. EFTER MYCKET OM OCH MEN får vi äntligen av däcket och på nya och rulla vidare.
 
PISS FREDAG
 

 

Perversiteter på jobbet

Kategori: Smått och gott

Lyckliga jävlar som fick göra´t
 

sländjävlar gå och smaka på varandra någon annastans
 

hmmm analsex or what

Inte alla hästar i hagen

Kategori: Smått och gott

Snacka om att inte ha alla hästarna i hagen. Vilken jävla pajas. En vuxen man som beter sig som en jävla jättebebis eller clown.
Jag vet fortfarande inte vad han ville förutom att förolämpa.
Som sagt han mår nog inte bra
 

Tuvas 1:a

Kategori: Smått och gott

Som hon kämpa men nu är i allfall den första tanden ute. Efteråt var hon stolt som en tupp.
Stackars lilla jag höll på att kräkas när hon kom fram och vred den. Hatar sånt